Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νόσηση από κορονοϊό: Ράπιντ τεστ και όχι pcr χρειάζεται από εμβολιασμένους για να καλυφθούν στην εργασία τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νόσηση από κορονοϊό: Ράπιντ τεστ και όχι pcr χρειάζεται από εμβολιασμένους εργαζόμενους για να καλυφθούν στην εργασία τους-Ενημέρωση από την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα Μίνα Γκάγκα.

Νόσηση από κορονοϊό

Οσοι εκ των εργαζομένων πολιτών νοσήσουν από κορονοϊό-covid 19 και είναι εμβολιασμένοι χρειάζεται να υποβληθούν σε ράπιντ τεστ, ώστε να μην έχουν πρόβλημα με την εργασία τους και όχι σε PCR, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”.

Η κα Γκάγκα συνομιλώντας τηλεφωνικά με τον δημοσιογράφο κο Παπαδάκη τόνισε πως για τους εμβολιασμένους εργαζόμενους αρκεί το θετικό ράπιντ τεστ, το οποίο θα αναρτηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα από τους φαρμακοποιούς ή τα διαγνωστικά κέντρα.

Η παρέμβαση της Αναπληρώτριας Υπουργού κας Μίνας Γκάγκα έγινε κατόπιν παρότρυνσης του κου Παπαδάκη, ο οποίος εδέχετο πληθώρα μηνυμάτων από τηλεθεατές για διευκρινίσεις επί του θέματος.

Τέλος ο δημοσιογράφος ενημέρωσε πως σύμφωνα με την κα Γκάγκα θα υπάρξουν επίσημες διευκρινίσεις με κοινοποίηση σχετικής ανακοίνωσης από το Υπουργείο Υγείας.

Δείτε επίσης
Κορονοϊός-σχολεία: Επιστροφή μαθητών στις 10 Ιανουαρίου-Οι αλλαγές στα πρωτόκολλα
Κορονοϊός-Οδηγίες Υπουργείου Υγείας για τις γιορτές και τη χειμερινή περίοδο
Αναστέλλονται οι σχολικές εκδρομές εντός και εκτός της Επικράτειας | Απόφαση
Πριν φύγετε

Κορονοϊός-σχολεία: Στοιχεία για κρούσματα και τμήματα που έκλεισαν από 13 Σεπτεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου 2021

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση