Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Οδηγίες υποψηφίων ΤΕΦΑΑ-κορονοϊός: Επιτροπές Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οδηγίες υποψηφίων ΤΕΦΑΑ για την πρόληψη μετάδοσης της πανδημίας κατά την προσέλευση στις Επιτροπές Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας.

Οδηγίες υποψηφίων ΤΕΦΑΑ

Με το υπ. αριθμ. Φ.251/ 65296 /Α5/07-06-2021 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρέχονται οδηγίες για την πρόληψη μετάδοσης της πανδημίας κατά την προσέλευση των υποψηφίων στα ΤΕΦΑΑ στις Επιτροπές Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας.

Αναλυτικά το έγγραφο
ΘΕΜΑ: “Οδηγίες για την πρόληψη μετάδοσης της πανδημίας κατά την προσέλευση των υποψηφίων στις Επιτροπές Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας”

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 της με αριθμ. Φ.251/64572/Α5/2021 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 2363 Β’) με θέμα “Τρόπος διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων 2021, γραπτών ή προφορικών και εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19.”, για την ασφαλή διεξαγωγή των πρακτικών δοκιμασιών που απαιτούνται για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΤΕΦΑΑ, ισχύουν:

α) ο καθαρισμός με απολυμαντικό υγρό των οργάνων εξέτασης και του βοηθητικού εξοπλισμού πριν τη χρήση τους,

β) η τήρηση απόστασης ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των υποψηφίων στους χώρους προετοιμασίας ή προθέρμανσης των υποψηφίων.

Σε κάθε περίπτωση, ισχύουν οι σχετικές οδηγίες, όπως αυτές επικαιροποιούνται και ανακοινώνονται από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.”

Για τις σχετικές οδηγίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στην κατηγορία “Αθλητισμός & COVID 19”.

Δείτε σε μορφή pdf την Εγκύκλιο Οδηγίες για την πρόληψη μετάδοσης της πανδημίας κατά την προσέλευση των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ στις Επιτροπές Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας

 

Δείτε επίσης

ΦΕΚ: Τρόπος διεξαγωγής Πανελλαδικών 2021-Μέτρα προστασίας-Διαδικασία self test
Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ-ΕΠΑΛ 2021

Δείτε ακόμη

Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια-Πανελλαδικές ΓΕΛ: Τροποποίηση Απόφασης | ΦΕΚ
Οδηγός επιτυχίας Πανελλαδικών εξετάσεων στις ημέρες Covid -19
 Παράλληλο μηχανογραφικό ΙΕΚ: Ενημέρωση επί της διαδικασίας | Εγγραφο
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση