Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Οδηγοί κι Συνοδοί μαθητών Ειδικών Σχολείων: Το Υπουργείο Παιδείας ζητά 39 Οδηγούς και 41 Συνοδούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οδηγοί κι Συνοδοί μαθητών Ειδικών Σχολείων: Το Υπουργείο Παιδείας ζητά 39 Οδηγούς κατηγορίας ΔΕ και 41 Συνοδούς κατηγορίας ΔΕ για τη μεταφορά μαθητών.

Οδηγοί και Συνοδοί μαθητών

Εξειδίκευση εποχικών αναγκών μεταφοράς των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) με ιδιοκτησιακό καθεστώς και δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης σε σχολικά λεωφορεία και προσδιορισμός του αριθμού του προσωπικού που απαιτείται για την κάλυψή τους, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 9 του ν. 3812/2009, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Καθορίζεται

ο αριθμός κατά κατηγορία εκπαίδευσης του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που απαιτείται για την κάλυψη των εποχικών αναγκών μεταφοράς των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ)

με ιδιοκτησιακό καθεστώς και δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης σε σχολικά λεωφορεία ως ακολούθως

και για τη διάρκεια του σχολικού έτους από την 1.9.2019 μέχρι την 30.6.2020 δηλαδή για 10 μήνες:

• Τριάντα εννέα (39) οδηγοί κατηγορίας ΔΕ
• Σαράντα ένας (41) συνοδοί κατηγορίας ΔΕ

Δείτε το ΦΕΚ

ΦΕΚ B 1331 – 18.04.2019 Σελίδες 8 (16113 – 16120)

 

Δείτε επίσης

Προσλήψεις 185 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας(120) και Δευτεροβάθμιας(65) εκπαίδευσης με βάση την Ειδική Πρόσκληση

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

4 Σχόλια

 1. Ιωάννα Μπιτσάνη σε

  Εφόσον ειναι απαραίτητοι οι οδηγοί και συνοδοί σχολικών. ΣΜΕΑΕ και βγαίνει ΣΟΧ ΓΙΑ 10 ΜΉΝΗ ΣΎΜΒΑΣΗ … ΚΆΙ ΕΦΌΣΟΝ ΤΟΥΣ ΈΧΕΤΕ ΔΏΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΔΕ0132.. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΤΕ ΚΆΙ ΑΥΤΟΎΣ ΣΤΗΝ ΕΤΉΣΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ..ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ. ΚΑΙ ΒΓΆΖΕΤΕ ΣΟΧ????

  • Βασίλης Βούγιας σε

   Αυτό το ερώτημα προφανώς δεν πρέπει να έχει αποδέκτη εμάς φυσικά αλλά τους αρμοδίους.

 2. Ιωάννα Μπιτσάνη σε

  Πήρα στο υπουργείο και ρώτησα για προκήρυξη συνόδων σχολικών ΣΜΕΑΕ .. ΚΑΙ μόυ είπαν ότι εφέτος για 2020_2021 δεν θα βγει προκήρυξη από την ενημέρωση που έχουν…αν αλλάξει ωστόσο κάτι θα αναρτηθεί στην σελίδα τους…. ΕΣΕΊΣ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΚΑΤΙ???

Γράψτε μία απάντηση