Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Οδηγός προκηρύξεων προσλήψεων δημοσίου: Πλατφόρμα από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Οδηγός προκηρύξεων προσλήψεων δημοσίου: Πλατφόρμα από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Στο πλαίσιο λειτουργίας των εξ αποστάσεως δράσεων πληροφόρησης του “Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων”
Οδηγός προκηρύξεων προσλήψεων δημοσίου
Προκηρύξεις δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα – Χρηστικός οδηγός ανάγνωσης προκηρύξεων

Στο πλαίσιο λειτουργίας των εξ αποστάσεως δράσεων πληροφόρησης του “Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων”, του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί,

στη διεύθυνση https://www.inediktio.gr, η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του Δικτύου, με αντικείμενο: “Προκηρύξεις δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα”.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ

Κατανοώντας την πολυπλοκότητα και την πολυνομία που διέπει το σύστημα διορισμού στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα και τη δυσχέρεια που μπορεί να προκαλεί σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι,

με στόχο τη διευκόλυνσή τους, αναπτύξαμε μία νέα υπηρεσία μέσω της δημιουργίας αυτής της πλατφόρμας, η οποία φιλοξενεί όλες τις προκηρύξεις, προσκλήσεις και ανακοινώσεις, για προσφερόμενες θέσεις εργασίας στους ανωτέρω φορείς.

Η χρήση της πλατφόρμας

εξασφαλίζει την έγκαιρη και ευχερή πρόσβαση στις σχετικές πληροφορίες, με τρόπο οργανωμένο και συστηματικό, καθώς οι δημοσιεύσεις είναι αναρτημένες με αντίστροφη χρονολογική σειρά,

ενώ ταυτόχρονα

είναι δυνατή και η αναζήτηση με βάση τη γεωγραφική περιοχή ενδιαφέροντος. Επιπλέον, κάθε ανάρτηση συνοδεύεται από μία σύντομη περίληψη, στην οποία περιγράφονται τα πιο κρίσιμα στοιχεία της,

ώστε ο χρήστης

να αποκομίζει άμεσα μία πρώτη άποψη για την κάθε δημοσίευση και σε περίπτωση που τον ενδιαφέρει, του παρέχεται περαιτέρω η δυνατότητα να μεταβεί σε ολόκληρο το κείμενο της δημοσίευσης ,μέσω της παραπομπής στην πρωτογενή πηγή που έχει δημοσιευθεί.

Τέλος,

δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη πατώντας στο πεδίο «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ» να έρθει σε επικοινωνία με τους συμβούλους απασχόλησης του Δικτύου, προκειμένου να του παρασχεθεί η οποιαδήποτε διευκρίνιση / βοήθεια.

Δείτε επίσης

10.500 διορισμοί: Οι εκτιμήσεις για την κατανομή, του ΠΑΣΑΔ
Κεραμέως για ηλεκτρονικές εκλογές αιρετών: Εκπαιδευτικοί μας λένε πως πρώτη φορά θα ψηφίσουν
Απεργία ΔΟΕ 15 Οκτωβρίου 2020: “Να υπερασπιστούμε την υγεία και τη μόρφωση!”
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση