Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Οδοιπορικό για την Παιδεία από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής – Ξεκίνημα από την Ηπειρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οδοιπορικό για την Παιδεία από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής-Ξεκίνημα από την Ηπειρο – Ανάλογες εκδηλώσεις θα διοργανωθούν πανελλαδικά.

Οδοιπορικό για την Παιδεία

Με τριήμερη επίσκεψη στην Ηπειρο, από Παρασκευή 20 έως Κυριακή 22-10-2023, ξεκινά η εξόρμηση ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαλόγου με εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές, μαθητές και φορείς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση το «Οδοιπορικό για την Παιδεία», που συντονίζει ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Παιδείας σε συνεργασία με τον Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αποτελεί μια κινηματική προσέγγιση για τη δημιουργία δικτύων, επαφή με την περιφέρεια, καταγραφή προβλημάτων, διαμόρφωση ατζέντας και θέσεων για την παιδεία.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και το Πρόγραμμα του Οδοιπορικού

Οδοιπορικό για την Παιδεία

Εξόρμηση ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαλόγου με αυτούς που συμμετέχουν καθημερινά στο πεδίο της εκπαίδευσης (εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές, μαθητές, φορείς) ξεκινά το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής .

Το «Οδοιπορικό για την Παιδεία», που συντονίζει ο βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Παιδείας σε συνεργασία με τον Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αποτελεί μια κινηματική προσέγγιση για τη δημιουργία δικτύων, επαφή με την περιφέρεια, καταγραφή προβλημάτων, διαμόρφωση ατζέντας και θέσεων για την παιδεία.

Ξεκινά με τριήμερη επίσκεψη στην Ήπειρο την Παρασκευή 20/10/2023 από την Άρτα και την Πρέβεζα θα συνεχιστεί το Σάββατο 21/10/2023 στη Θεσπρωτία και θα ολοκληρωθεί με κεντρική εκδήλωση στα Ιωάννινα στην οποία θα παραστεί και θα μιλήσει με θέμα «Παιδεία και ανισότητες», ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. Ανάλογες εκδηλώσεις θα διοργανωθούν πανελλαδικά.

Το Πρόγραμμα του «Οδοιπορικού στην Παιδεία»:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10/2023: ΑΡΤΑ

10.30 Επίσκεψη στο ΕΠΑΛ Άρτας.

12:00 Επίσκεψη στο ειδικό δημοτικό σχολείο Άρτας

13.00 Επίσκεψη στη Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

14:00 Γεύμα με εκπαιδευτικούς της πόλης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10/2023: ΠΡΕΒΕΖΑ

18:00 Επίσκεψη στο Εσπερινό ΕΠΑΛ -ΙΕΚ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10/2023: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

10:00 Επίσκεψη στο Μουσικό σχολείο 2.

11:30 Συνάντηση με φορείς

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10/2023: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

11:00 Κεντρική ομιλία Προέδρου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ν. Ανδρουλάκη

Θεματική: Παιδεία και ανισότητες (Ξενοδοχείο Dulac)

20:30 Δείπνο με εκπαιδευτικούς

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Ιωάννινα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συζητήσει με φοιτητές της πόλης για το οξύ πρόβλημα της φοιτητικής στέγης, θέμα που σε συνδυασμό με την κοινωνική κατοικία, εισήγαγε στον δημόσιο διάλογο ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε επίσης

Τροπολογία Πιερρακάκη για αναπληρωτές Θεσσαλίας και αύξηση χρηματοδότησης προσλήψεων 

Διορισμοί 750 διοικητικών υπαλλήλων στο Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση 

Αναβάθμιση myschool αξίας ενός εκ. ευρώ: Πρόσκληση του Υπ. Παιδείας Κ. Πιερρακάκη προς Διόφαντο 

Νέος τρόπος καταγραφής κενών το 2024: Τι είπε ο Υπ. Παιδείας Κ. Πιερρακάκης και για τις προσλήψεις Παράλληλης 

Πιερρακάκης στο CNN Insights: Βυζαντινή Αυτοκρατορία η γραφειοκρατία του Υπ. Παιδείας-Τι είπε για τα κενά

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση