Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ολιγομελή Τμήματα ΕΠΑΛ | Απόφαση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ολιγομελή Τμήματα ΕΠΑΛ: Εγκριση λειτουργίας κατ΄ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2019-2020 – Απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Σ. Ζαχαράκη.

Ολιγομελή Τμήματα ΕΠΑΛ

Ενέκρινε, κατ΄ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2019-2020, τη λειτουργίας των παρακάτω Ολιγομελών Τμημάτων ΕΠΑΛ με Απόφασή της η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη.

Στην Απόφαση έλαβε υπόψη μεταξύ άλλων:
  • Τη με αριθμ. 42712/Γ2/20-03-2014 (B’ 833) Kοινή Aπόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αριθμός μαθητών ανά τμήμα στα Επαγγελματικά Λύκεια».
  • Την υπ ́ αριθ. Φ12/134644/Δ4/08-08-2017 (Β ́ 2891) Yπουργική Aπόφαση «Ελάχιστος αριθμός μαθητών για τη δημιουργία τμήματος Γενικής Παιδείας της Α’ Τάξης, τμήματος Τομέα της Β’ Τάξης και τμήματος Ειδικότητας της Γ’ Τάξης Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.)».

Η Απόφαση έγκρισης Ολιγομελών ΕΠΑΛ

Εγκρίνουμε με μικρότερο αριθμό μαθητών από τον προβλεπόμενο στην υπ ́ αριθ. Φ12/134644/Δ4/08-08-2017 (Β ́ 2891) Υπουργική Απόφαση

«Ελάχιστος αριθμός μαθητών για τη δημιουργία τμήματος Γενικής Παιδείας της Α’ Τάξης, τμήματος Τομέα της Β’ Τάξης και τμήματος Ειδικότητας της Γ’ Τάξης Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.)»,

κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2019-2020, τα παρακάτω τμήματα Α ́ τάξης, τμήματα Τομέων Β ́ τάξης και τμήματα Ειδικοτήτων Γ ́ και Δ ́ τάξης Επαγγελματικών Λυκείων, κατά παρέκκλιση των αναφερόμενων στο άρθρο 1 της προαναφερθείσας Υπουργικής Υπόφασης.

Δείτε τα Ολιγομελή εδώ

______________________________

Δείτε επίσης

Εγκριση Ολιγομελών ΓΕΛ

Εγκριση Ολιγομελών Τμημάτων Ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού ΓΕΛ κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων: Η Υπουργική Απόφαση της Υφυπουργού Σ. Ζαχαράκη.

Την έγκριση λειτουργίας τμημάτων Ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού στο Γενικό Λύκειο για το σχολικό έτος 2019-2020, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων, υπέγραψε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη.

Η Υφυπουργός Παιδείας στην Απόφασή της έλαβε υπόψη μεταξύ άλλων:
  • Την με αρ. πρωτ. 96754/Δ2/14-06-2019 Υ.Α (ΦΕΚ Β ́ 2462)με θέμα «Προϋποθέσεις λειτουργίας τμημάτων Ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού και μαθημάτων επιλογής στο Γενικό Λύκειο»(διόρθωση σφάλματος ΦΕΚ Β ́ 2860/05-07-2019).
  • Τις σχετικές εισηγήσεις των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπ/σης.

Δείτε αναλυτικά στον ακόλουθο Πίνακα την κατά παρέκκλιση έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων Ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού.

______________________________

Δείτε ακόμη

Συνάντηση ΟΛΜΕ με Ηγεσία ΥΠΑΙΘ: Δελτίο Τύπου

Εκπαιδευτικοί ΕΠΑΛ και ΔΙΕΚ: Πρόσκληση Επιμόρφωσης σε θέματα Μαθητείας

Κεραμέως στο Έθνος: Προχωρά η διαδικασία των διορισμών

Εισαγωγή σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών: Τροποποίηση και συμπλήρωση Υ.Α.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση