Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ομάδες Κοινωνικών Λειτουργών (ΠΕ30): Ημερομηνίες συναντήσεων | Ανακοίνωση ΙΜΕΓΕΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ομάδες Κοινωνικών Λειτουργών (ΠΕ30): Ημερομηνίες συναντήσεων-Λόγω μεγάλης συμμετοχής σταματούν οι αιτήσεις – Ανακοίνωση ΙΜΕΓΕΕ.

Ομάδες Κοινωνικών Λειτουργών

Με ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (ΙΜΕΓΕΕ), ενημερώνει πως λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής για την ομάδα αλληλοϋποστήριξης και ενδυνάμωσης στο ρόλο των Κοινωνικών Λειτουργών-ΠΕ30 δεν μπορεί να δεχτεί άλλες αιτήσεις.

Επισημαίνει δε πως θα πρέπει να δουν ξανά οι συνάδελφοι Κ.Λ. τις ημερομηνίες, στις οποίες θα διεξαχθεί η ομάδα, ώστε εάν δεν μπορούν να δεσμευτούν και για τις τέσσερις συναντήσεις να αποσύρουν την αίτηση συμμετοχής τους.

Η Ανακοίνωση του ΙΜΕΓΕΕ

 Αθήνα 7-4-2021

Αρ. Πρωτ. 14/2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής για την ομάδας αλληλοϋποστήριξης και ενδυνάμωσης στο ρόλο των Κοινωνικών Λειτουργών-ΠΕ30 δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλες αιτήσεις.

Αναγνωρίζοντας την πολύ μεγάλη αναγκαιότητα δικτύωσης των συναδέρφων και ενημέρωσης, μετά το πέρας των τεσσάρων συναντήσεων θα προγραμματιστεί άμεσα μια ενημερωτική συνάντηση ανοικτή σε όλους/ες όσους/ες ενδιαφέρονται με στόχο να συνοψίσουμε τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από την ομάδα και να σχεδιάσουμε νέες δράσεις.

Η επιλογή των 25 συναδέρφων θα γίνει με βάση τα έτη προϋπηρεσίας και το αίτημα που τυχόν έχει προκύψει από τις αιτήσεις συμμετοχής.

Θα ενημερωθείτε εγκαίρως όσοι/ες έχετε επιλεγεί για την ομάδα μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που έχετε δηλώσει.

Παρακαλούμε δείτε ξανά τις ημερομηνίες τις οποίες θα διεξαχθεί η ομάδα ώστε εάν δεν μπορείτε να δεσμευτείτε και για τις τέσσερις συναντήσεις να αποσύρετε την αίτηση συμμετοχής σας.

Οι ομάδες θα διεξάγονται απογευματινές ώρες 18.00 με 20.00 με ημερομηνίες

Τρίτη 13/04/2021, Δευτέρα 19/04/2021 και Τρίτη 18/05/2021, Τρίτη 25/5/2021.

Για το Δ.Σ.

Δείτε σχετικά

Ενημέρωση και Υποστήριξη Κοινωνικών Λειτουργών-ΠΕ30: Ανακοίνωση ΙΜΕΓΕΕ

Δείτε επίσης

Εξ αποστάσεως υποστήριξη ΕΕΠ-ΕΒΠ: Τα πρωτόκολλα του ΙΜΕΓΕΕ
Οδηγός υποστήριξης ΙΜΕΓΕΕ: Σημαντικό υλικό για την αντιμετώπιση επιπτώσεων της πανδημίας κορονοϊού
Ημερίδα: Προώθηση συνεκπαίδευσης και ένταξης μέσω της άσκησης-Δευτέρα 12 Απριλίου 2021
 Ενταξη προσωπικού ΚΕΣΥ στη διαδικασία εμβολιασμού: Αίτημα ΣΕΕΠΕΑ Αττικής
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση