“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

On line επικοινωνία ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας με την εκπαιδευτική κοινότητα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

On line επικοινωνία ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας με την εκπαιδευτική κοινότητα:  Η πρώτη επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 13.30-15.00.

On line επικοινωνία

On line τακτική εβδομαδιαία επικοινωνία με την εκπαιδευτική κοινότητα καθιερώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να μπορέσει να δοθεί λόγος και δυνατότητα παρέμβασης σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, όπως αναφέρεται σε Ανακοίνωση της ΠΔΕ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΔΕ,  ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κος Κόπτσης θα δέχεται ερωτήσεις και προτάσεις και θα απαντά online, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης στην Κεντρική Μακεδονία.

Η πρώτη επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 13.30-15.00.

Δείτε την Ανακοίνωση της ΠΔΕ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονία, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής επικοινωνίας της με την εκπαιδευτική κοινότητα και προκειμένου να δοθεί λόγος και δυνατότητα παρέμβασης σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καθιερώνει:

Τακτική εβδομαδιαία επικοινωνία

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης θα δέχεται ερωτήσεις και προτάσεις και θα απαντά online, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης στην Κεντρική Μακεδονία.

Για το λόγο αυτό στην Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης θα υπάρχει δεξιά ειδικό Banner – Σύνδεσμος  για την είσοδο στην πλατφόρμα επικοινωνίας.

 Η πρώτη επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 13.30-15.00.

___________________

Δείτε επίσης

Διήμερη επίσκεψη Υφυπουργού Παιδείας σε σχολικές μονάδες Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Διήμερη επίσκεψη στις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κ.Μ πραγματοποίησε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη, συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κ.Μ κ. Αλέξανδρο Κόπτση προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα εκπαιδευτικά θέματα…
…Η συνέχεια εδώ

Δείτε ακόμη

Στη Βουλή συζήτηση: Παράβολο, Προσφυγόπουλα, Συγγράμματα φοιτητών – Δευτέρα 9/12/2019
Κεραμέως στην Καθημερινή: Τράπεζα Θεμάτων, Προγράμματα σπουδών, εξεταστικό, εθνικό απολυτήριο
Διευκρινήσεις για εκδρομές μαθητών | Εγκύκλιος
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση