Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ονόματα διορισθέντων στη Στερεά Ελλάδα Ψυχολόγων (ΠΕ23) και Κοινωνικών Λειτουργών (ΠΕ30)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ονόματα διορισθέντων στη Στερεά Ελλάδα Ψυχολόγων (ΠΕ23) και Κοινωνικών Λειτουργών (ΠΕ30) – Επιμέλεια Πίνακα Γιάννης Κυργιόπουλος, Γραμματέας του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας, Αιρετό Μέλος του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας και Ψυχολόγος-ΠΕ23.

Ονόματα διορισθέντων στη Στερεά

Τον Πίνακα με τα 11 μέλη ΕΕΠ, 6 Ψυχολόγοι ΠΕ 23 και 5 Κοινωνικοί Λειτουργοί ΠΕ 30, που διορίστηκαν στα ΣΔΕΥ-ΚΕΔΑΣΥ της ΠΔΕ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κοινοποίησε ο Γιάννης Κυργιόπουλος, Γραμματέας του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας, Αιρετό Μέλος του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας και Ψυχολόγος-ΠΕ23.

Δείτε τον Πίνακα ΕΔΩ

____________________________

Τα ονόματα των διορισθέντων ΠΕ23-ΠΕ30 για το 2023

Τα ονόματα των 150 διορισθέντων μελών ΕΕΠ, Κοινωνικών Λειτουργών ΠΕ30 και Ψυχολόγων ΠΕ23 στα Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ), ανακοίνωσε το το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Η Ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘΑ και ο Πίνακας με τα ονόματα

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 62 του ν. 4589/2019 (Α΄ 13) και μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων στο πλαίσιο της αριθ. 82085/Ε4/21-7-2023 (ΦΕΚ 15/τ. ΑΣΕΠ/21-7-2023 – ΑΔΑ: 91ΑΞ46ΜΤΛΗ-ΞΞ8)) Πρόσκλησης, για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις υποψήφιων μελών ΕΕΠ κλάδων ΠΕ23 και ΠΕ30, εγγεγραμμένων στους αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Γ1΄ της προκήρυξης 2ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ, διορίζονται 150 μέλη ΕΕΠ στα Σ.Δ.Ε.Υ. των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ..

Μετά τη δημοσίευση περίληψης της απόφασης διορισμών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο τύπου στο οποίο θα αναφέρεται και η προθεσμία για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

_______________________________

Τι περιμένουμε μετά την ανακοίνωση των ονομάτων

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των διοριζόμενων εκπαιδευτικών ΕΑΕ και μελών ΕΕΠ στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση για το 2023, έχουμε να περιμένουμε τα εξής:

  • Τον κωδικό εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΑΔ) για καθένα νεοδιοριζόμενο.
  • Την έκδοση ΦΕΚ με τα ονόματα των διορισθέντων. Μετά τη δημοσίευση της απόφασης μόνιμων διορισμών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) θα ακολουθήσει ενημέρωση από το ΥΠΑΙΘ, με την οποία θα ενημερωθούν οι διοριζόμενοι για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οφείλουν να παρουσιαστούν για Ορκωμοσία και Ανάληψη υπηρεσίας.
  • Την Ανάληψη υπηρεσίας-Ορκωμοσία των νεοδιορισθέντων
  • Την προσωρινή τοποθέτηση των νεοδιορισθέντων.

Γ. Νεοδιορισθέντες στα σχολεία

Στόχος ΥΠΑΙΘΑ την 1η Σεπτεμβρίου 2023 να βρίσκονται οι νεοδιορισθέντες στα σχολεία.

Σημαντικό!

Κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ σε Ειδικά-ΚΕΔΑΣΥ-ΣΔΕΥ ανά κλάδο/περιοχή-Στατιστικά περσινής Α Φάσης προσλήψεων-Διορισμοί 

Οδηγός νεοδιόριστου εκπαιδευτικού-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Δικαιολογητικά-Ανάληψη υπηρεσίας-Ορκωμοσία-Τοποθέτηση-Μισθός-Αδειες 

Διαδικασία τοποθέτησης νεοδιόριστου: Το νομοθετικό πλαίσιο για προσωρινή και οριστική τοποθέτηση 

Εκκαθαρισμένοι πίνακες-Τελική ενημέρωση: Eκπαιδευτικών Α/θμιας, Β/θμιας και Ειδικής Αγωγής και μελών ΕΕΠ/ΕΒΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση