Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΟΠΑ: Δυνατότητα ακύρωσης του βαθμού σε επιτυχώς εξεταζόμενα μαθήματα φοιτητών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΟΠΑ: Επισημαίνεται παράλληλα ότι από τις 3 έως τις 21 Αυγούστου 2020, οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών δε θα εξυπηρετούν το κοινό.

ΟΠΑ

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να ακυρώσουν το βαθμό τους σε μαθήματα που έχουν ήδη επιτύχει κατά τις εξεταστικές περιόδους Ιανουαρίου και Ιουνίου 2020, προκειμένου να επανεξεταστούν σε αυτά, οφείλουν να συμπληρώσουν την ανάλογη αίτηση και να την καταθέσουν στην γραμματεία του τμήματος τους προσκομίζοντας και την αστυνομική τους ταυτότητα από τις 24 Αυγούστου (Δευτέρα) έως και τις 7 Σεπτεμβρίου 2020 (Δευτέρα).

Η αίτηση ακύρωσης βαθμολογίας δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να αναιρεθεί και κατατίθεται αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση νομίμως θεωρημένη.

Λειτουργία του ΟΠΑ

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι κατά το διάστημα από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) δε θα εξυπηρετούν το κοινό.

Συγκεκριμένα

Κατά τα διαστήματα από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου έως την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020 και από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου έως την Παρασκευή 21 Αυγούστου:

– Στο κεντρικό κτίριο του Ο.Π.Α. θα υπάρχει θυρωρός, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:00 έως τις 15:00. Η αλληλογραφία θα παραλαμβάνεται από το ταχυδρομείο, χωρίς όμως να γίνεται διανομή στους αποδέκτες. Η πρόσβαση στο κτήριο θα είναι δυνατή από τις 8:00 έως τις 15:00.

– Η πρόσβαση στα κτίρια επί των οδών Τροίας, Ευελπίδων 29 και Ευελπίδων 47Α θα είναι δυνατή από τις 8:00 έως τις 16:00.

Κατά το διάστημα από την Τετάρτη 12 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 το Πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό λόγω τεχνικών εργασιών και δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στους χώρους του.

Βρείτε εδώ το ακαδημαϊκό ημερολόγιο 2020-2021 του Πανεπιστημίου.

Δείτε επίσης

Χορήγηση φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος: Παράταση προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων

Θέσεις πρακτικής άσκησης φοιτητών σε αρχές του εξωτερικού: Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών 

Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μαθητών Λυκείων που διακρίθηκαν σε διεθνείς επιστημονικούς διαγωνισμούς 

Υπουργείο Παιδείας για πρυτανικές εκλογές: Διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία και μαζική συμμετοχή

Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός JA Enterprise Challenge 2020: Στην Ελλάδα και στο DR-IV το βραβείο Ψηφιακής Καινοτομίας 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση