Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Open Call-τραγούδι αγάπης: Πρόσκληση παιδιών για ηχογράφηση στο σπίτι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Open Call-τραγούδι αγάπης: Πρόσκληση παιδιών 6 ετών και πάνω για ηχογράφηση στο σπίτι, από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το Μουσικό Φεστιβάλ Big Bang.

Open Call-τραγούδι αγάπης

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το Μουσικό Φεστιβάλ Big Bang προσκαλούν τα παιδιά από 6 ετών και άνω να ηχογραφήσουν το δικό τους τραγούδι αγάπης στο σπίτι.

Αιτήσεις δεκτές έως 12 Ιουνίου 2020

Δείτε την Ανακοίνωση
Open Call
Τραγούδι Αγάπης

Η Στέγη και το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ μικρών και μεγάλων, Big Bang, καλούν όλα τα παιδιά από 6 ετών και άνω να ηχογραφήσουν το δικό τους τραγούδι αγάπης στο σπίτι και να γίνουν μέρος της εικονικής εγκατάστασης “Love Song”.

Υποβολή Αιτήσεων έως 12.06.2020

Τα τραγούδια αγάπης μπορούν να αφορούν το αγαπημένο σας μέρος, χρώμα, ζώο, φαγητό, δραστηριότητα, ήρωα, πρόσωπο, ή απλά να βασίζονται στον αγαπημένο σας ήχο. Εάν παίζετε κάποιο μουσικό όργανο θα μπορούσατε με αυτό να ηχογραφήσετε το τραγούδι αγάπης σας.

Πιθανότατα θα έχετε πολλές ιδέες, αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε το τραγούδι αγάπης σας σύντομο – περίπου 20 έως 30 δευτερόλεπτα είναι άφθονος χρόνος.

Όταν είστε έτοιμοι, ζητήστε από έναν ενήλικο να σας βοηθήσει να ηχογραφήσετε και να αποθηκεύσετε το τραγούδι σας ως αρχείο ήχου (audio) στο τηλέφωνό του ή σε κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή, όπως π.χ. με την εφαρμογή Recorder για κινητά Android.

Συμπλήρωση φόρμας

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα και να ανεβάσετε το τραγούδι που θα έχετε ηχογραφήσει ήδη βάσει των προηγούμενων οδηγιών ή να το ηχογραφήσετε μέσω αυτής της φόρμας κάνοντας χρήση της ενσωματωμένης εφαρμογής «Ηχογράφηση/Record».

Σύλληψη “Love Song”: Serge Verstockt | Παραγωγή: ChampdAction

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δείτε επίσης

Εγκύκλιος παράλληλης στήριξης 2020: Συνεκπαίδευση-ΕΒΠ-Σχολικός Νοσηλευτής (ΠΕ25)
Προγραμματισμός εργασιών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας | Εγγραφο
 Ρυθμίσεις βαθμολογίας τριμήνων Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2019-20
Εορταστική εθελοντική αιμοδοσία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Την Πέμπτη 11 Ιουνίου

Πριν φύγετε

Παράταση διδακτικού έτους-συμβάσεων αναπληρωτών | Τροπολογία
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση