“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΟΠΣΥΔ: 1.231 ΕΕΠ και 350 ΕΒΠ από τους κυρωμένους Πίνακες 2018-19 δεν έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή ακόμη!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΟΠΣΥΔ: 1.231 ΕΕΠ και 350 ΕΒΠ από τους κυρωμένους Πίνακες 2018-19 δεν έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή ακόμη, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου, το οποίο έστειλε τα ονόματα των ανωτέρω στις ΠΔΕ, με την οδηγία να τα αναρτήσουν στις ιστοσελίδες τους και να τους καλέσουν να κάνουν εγγραφή.

ΟΠΣΥΔ: 1.231 ΕΕΠ και 350 ΕΒΠ από τους κυρωμένους Πίνακες 2018-19 δεν έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή ακόμη!

Αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο…

Μετά από πολλές επισημάνσεις και δικές μας, αλλά  και του Υπουργείου, εξακολουθούν σύμφωνα με χθεσινά στοιχεία να είναι 1.231 ΕΕΠ και 350 ΕΒΠ, που βρίσκονται στους κυρωμένους Πίνακες του 2018-19 και δεν έχουν ακόμα πραγματοποιήσει εγγραφή στο ΟΠΣΥΔ.

Ο λόγος ανακοινοποίησης της Πρόσκλησης

Αυτός δε είναι και ο λόγος που ανακοινοποιήθηκε η Πρόσκληση και προστέθηκε στην αίτηση προς τις ΠΔΕ η παραδοχή ότι ο καταθέτων υποψήφιος έχει εγγραφεί στο ΟΠΣΥΔ.

Εστάλησαν τα ονόματα στις ΠΔΕ

Μάλιστα το Υπουργείο, όπως πληροφορηθήκαμε, έστειλε τα ονόματα των ανωτέρω στις ΠΔΕ με την οδηγία να τα αναρτήσουν στις ιστοσελίδες τους και να τους καλέσουν να κάνουν εγγραφή.

Ας ελπίσουμε πως αυτοί οι συνάδελφοι, έστω και την τελευταία στιγμή θα πράξουν τα δέοντα.

Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας

Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ

Δείτε επίσης τα εξής σημαντικά:

Αιτήσεις διορισμών ΕΕΠ – ΕΒΠ: Τα απαραίτητα πρώτα 7 βήματα

Διευκρινήσεις σχετικά με τις αιτήσεις για ένταξη σε Πίνακες ΑΣΕΠ – Μέρος Α

Διευκρινήσεις για αιτήσεις ένταξης σε Πίνακες για μόνιμους διορισμούς – Μέρος Β

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση