Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΟΠΣΥΔ – ΕΕΠ – ΕΒΠ: Ανακοινώσεις από ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου – Αττικής – Πελοποννήσου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΟΠΣΥΔ – ΕΕΠ – ΕΒΠ: Ανακοινώσεις από ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου – Αττικής – Πελοποννήσου, αναφορικά με προϋπηρεσίες και λοιπά στοιχεία.

ΟΠΣΥΔ – ΕΕΠ – ΕΒΠ: Ανακοινώσεις από ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου – Αττικής – Πελοποννήσου

ΠΔΕ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Σημαντική ανακοίνωση για την προϋπηρεσία των ΕΕΠ-ΕΒΠ

Η προϋπηρεσία των ΕΕΠ – ΕΒΠ καταχωρείται κατόπιν συγκεκριμένης διαδικασίας στο ΟΠΣΥΔ η οποία συνοπτικά είναι η εξής:

Λαμβάνονται τα excel, ελέγχονται, συνενώνονται, ελέγχονται εκ νέου κυρίως για τη μορφοποίηση που πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια για τις 13 ΠΔΕ αποστέλλονται στο ΟΠΣΥΔ και μετά από αρκετές εργατοώρες από την ομάδα του ΟΠΣΥΔ καταχωρούνται στο σύστημα.

Η σειρά

Μέχρι στιγμής έχει περαστεί μόνο το 1ο μέρος των πλήρους.

Μετά σειρά θα έχει το 2ο μέρος των πλήρους.

Μετά σειρά θα έχουν οι ωρομίσθιοι και μετά τα ΣΔΕ όπου θα ενωθούν τα δύο μέρη για το κάθε ένα από αυτά για να δοθεί ένας πίνακας στην ομάδα του ΟΠΣΥΔ και να μην γίνεται διπλή δουλειά.

Πότε θα δει ο υποψήφιος προϋπηρεσία στο ΟΠΣΥΔ

Ως εκ τούτου πιθανώς την επόμενη Παρασκευή 12/7 θα μπορούν οι υποψήφιοι να δουν στο ΟΠΣΥΔ το σύνολο της προϋπηρεσίας τους.

Καλό θα είναι επίσης να ελέγχουν μόνο την καρτέλα πρόσληψη με τις ημερομηνίες ανάληψης και λήξης και όχι την καρτέλα μορίων.

Καθώς στην καρτέλα αυτή αναμένεται να εφαρμοστεί ο νέος αλγόριθμος και να υπολογιστούν σωστά τα μόρια τα οποία τώρα στο άθροισμα δεν είναι σωστά.

Το πεδίο δυσπρόσιτα δεν του δίνετε σημασία. Επίσης η προϋπηρεσία των ΕΕΠ-ΕΒΠ θα μείνει εκεί που είναι και δεν θα  περαστεί στο πεδίο προϋπηρεσία ΣΜΕΑΕ (για λόγους τεχνικούς) αλλά θα υπολογιστεί ως προϋπηρεσία Ειδικής Αγωγής.

____________________________________________

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από το ΥΠΠΕΘ σας πληροφορούμε ότι η καταχώρηση της συνολικής προϋπηρεσίας των ΕΕΠ και ΕΒΠ θα γίνει από το ΥΠΠΕΘ και πιθανόν να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 12-7-2019 οπότε τότε οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν στο ΟΠΣΥΔ το σύνολο της προϋπηρεσίας τους.

Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι υποψήφιοι να μην αποστέλλουν στην υπηρεσία μας ηλεκτρονικά μηνύματα σχετικά με την προυπηρεσία.

Ελληνομάθεια

Επίσης, ως προς την ελληνομάθεια, παρακαλούνται οι υποψήφιοι να μην αποστέλλουν σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα στην Υπηρεσία μας καθώς το πεδίο ‘’ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑ’’ θα τροποποιηθεί με την ένδειξη

’ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑ’’

για όλους όσους έχουν πτυχίο εσωτερικού και στο πεδίο πιστοποιητικό για τους μεν ΑΕΙ/ΤΕΙ θα είναι με πιστοποιητικό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και για τους δε ΕΒΠ θα είναι με απολυτήριο λυκείου/εξατάξιου Γυμνασίου.

Επισήμανση

Αναφορικά με την έκδοση της 4ης τροποποίησης της ΥΑ συνάφειας των ΜΤΣ δεν χρειάζεται οι υποψήφιοι να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια.

____________________________________________

ΠΔΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Σημαντική ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Υστερα απο προσωπικη τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με την υπαλληλο της Περιφερειακης Διευθυνσης με διαβεβαιωσε οτι ολα τα προσωπικα μας και επαγγελματικα μας στοιχεια θα ειναι καταχωρημενα
χωρις να υπαρξει προβλημα απο το ΟΠΣΥΔ.

ΕΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 8/7/19 δειτε στα προσωπικα ή επαγγελματικα μας προσοντα καποια παραλειψη ή λαθος και οχι για την προυπηρεσια θα επικοινωνηστε με την Περιφερειακη Διευθυνση ειτε με e-mail στο mail@pelop.pde.sch.gr ειτε τηλεφωνικα στο 2710 230111.

Με εκτιμηση


Τζωρτζατου Άννα

Δείτε ακόμη:

Προϋπηρεσίες ΕΕΠ – ΕΒΠ: Τέλος επόμενης εβδομάδας στο ΟΠΣΥΔ

Μεταπτυχιακό χωρίς δίδακτρα: «Επιστήμες της Εκπαίδευσης» – Αιτήσεις 10 έως 27/07/2019

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση