Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Οργανικά κενά ΕΑΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά κλάδο/ειδικότητα και περιοχή, για διορισμούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οργανικά κενά ΕΑΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά κλάδο/ειδικότητα και περιοχή που αφορούν στους επικείμενους διορισμούς – Ενημέρωση και Πίνακες από τον Αιρετό στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρή Κατσωνόπουλο.

Οργανικά κενά ΕΑΕ Δευτεροβάθμιας

Τα Οργανικά κενά-πλεονάσματα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατά κλάδο/ειδικότητα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και κατά περιοχή, όπως διαμορφώθηκαν μετά τις Μεταθέσεις του 2024 και αφορούν στους επικείμενους διορισμούς, δημοσίευσε ο Αιρετός στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρής Κατσωνόπουλος.

Ο Αιρετός επιπροσθέτως επισημαίνει ότι η εξέταση των αιτήσεων Μετάταξης σε κλάδους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 και τα εναπομείναντα οργανικά κενά θα καλυφθούν όλα με μόνιμους διορισμούς, ενώ υπενθυμίζει ότι την περσινή χρονιά οι διορισμοί δεν επηρέασαν τις Μετατάξεις.

Ακολουθεί η Ενημέρωση του Αιρετού με τον Πίνακα των οργανικών κενών ΕΑΕ

Οργανικά κενά-πλεονάσματα ΕΑΕ κατά κλάδο/ειδικότητα της ΔΕ και κατά περιοχή, όπως διαμορφώθηκαν μετά τις μεταθέσεις του 2024 και αφορούν τους επικείμενους διορισμούς.

Δείτε τα οργανικά κενά ΕΔΩ

– Η εξέταση των αιτήσεων μετάταξης σε κλάδους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

– Τα εναπομείναντα οργανικά κενά θα καλυφθούν όλα με μόνιμους διορισμούς.

– Να θυμίσω ότι την περσινή χρονιά οι διορισμοί δεν επηρέασαν τις μετατάξεις.

Δείτε επίσης

Οργανικά κενά Δευτεροβάθμιας 2024: Σύνολο 3.450-Τα 2.621 στη Γενική εκπ/ση και τα 829 στην ΕΑΕ 

Χαρτογράφηση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: Αριθμητικά δεδομένα μαθητών-εκπ/κών-σχολ. μονάδων

Πότε έχουν δικαίωμα μετάθεσης στη γενική οι διορισθέντες εκπαιδευτικοί στην Ειδική Αγωγή το 2020 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση