Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Οργανικά κενά Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΥΠΑΙΘ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οργανικά κενά Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων-Αναμένεται η κατανομή θέσεων για τους 11.700 διορισμούς εκπαιδευτικών σε γενικά σχολεία.

Οργανικά κενά Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας

1.200 επιπλέον των 10.500 προγραμματισμένων μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών στη γενική εκπαίδευση ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως.

Οι 11.700 συνολικά μόνιμοι διορισμοί, σύμφωνα με τη δήλωση της Υπουργού, θα πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι του 2021.

Οι 1.200 επιπλέον θέσεις αφορούν σε μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών στη γενική εκπαίδευση και μόνον.

Δεν αφορούν σε μόνιμους διορισμούς Ψυχολόγων (ΠΕ23) και Κοινωνικών Λειτουργών (ΠΕ30) για την κάλυψη των υπό ίδρυση 1.100 νέων οργανικών θέσεων στα Κέντρα Διάγνωσης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ), οι οποίες θα καλύπτουν τις ανάγκες των σχολικών μονάδων γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Ακολούθως και ενόψει της ανακοίνωσης,

εντός των ημερών, της κατανομής των θέσεων για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών στη γενική εκπαίδευση, παραθέτουμε τα Οργανικά κενά ανά κλάδο/ειδικότητα και περιοχή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τα Οργανικά κενά ανά κλάδο/ειδικότητα και περιοχή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι Πίνακες που παρατίθενται

αφορούν σε επίσημη καταγραφή των υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, επ ευκαιρία  των Μετατάξεων και οι όποιες αλλαγές αφορούν σε ένα πολύ μικρό ποσοστό μετακινήσεων, οι οποίες προέκυψαν μετά τη διενέργεια αυτών.

Δείτε σε μορφή pdf τον Πίνακα με τα Οργανικά κενά Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης 2021

______________

Επιπροσθέτως παρατίθεται

Μελέτη για τα Οργανικά Κενά Υπουργείου Παιδείας 2021 με αναλυτικούς και συγκεντρωτικούς Πίνακες ανά ειδικότητα και περιοχή, την οποία κοινοποίησε ο Πάνος Ντούλας, Καθηγητής Αγγλικής στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κορίνθου.

Δείτε σε μορφή pdf τα Οργανικά κενά Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας 2021 και την  Ανάλυση με συγκεντρωτικούς πίνακες ανά ειδικότητα και περιοχή

Δείτε ακόμη

ΠΑΣΑΔ-Κατανομή διορισμών: Αναμένεται εντός των ημερών-Εκτίμηση πως θα κινηθεί σχεδόν στο 50/50
11.700 μόνιμοι διορισμοί: Οι 1.200 θέσεις, επιπλέον των 10.500 δεν αφορούν σε διορισμούς Ψυχολόγων και Κοιν. Λειτουργών
Πρωθυπουργός-11.700 μόνιμοι διορισμοί: Οικοδομούμε το νέο αναβαθμισμένο σχολείο
11.700 μόνιμοι διορισμοί το καλοκαίρι στη γενική εκπαίδευση: Τους ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως
Οριστικοί Πίνακες 1ΓΕ-2019 Προκήρυξης ΑΣΕΠ: Υποψηφίων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας
 Υποχρεωτικότητα εμβολιασμού εκπαιδευτικών: Τι είπε η Υπουργός Ν. Κεραμέως και η Υφυπουργός Ζ. Μακρή
Διαβούλευση νομοσχεδίου Υπουργείου Παιδείας έως 14 Ιουλίου 2021
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση