Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Οργανικές θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ: Αίτημα ΠΟΣΕΕΠΕΑ σε ΥΠΑΙΘ για παροχή στοιχείων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οργανικές θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ: Αίτημα ΠΟΣΕΕΠΕΑ σε Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για παροχή στοιχείων και ενημέρωση για τις θέσεις που θα δοθούν για μόνιμους διορισμούς.

Οργανικές θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ

ΑΘΗΝΑ, 18/12/2019

Αρ. Πρωτ.: 135

ΠΡΟΣ

  • Το Αυτοτελές Τμήμα Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. του Υ.Π.Π.Ε.Θ. (Προϊσταμένη κα. Νεκταρία Φυτουράκη)
ΘΕΜΑ: «Επίσημο έγγραφο αίτημα της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για την ενημέρωση της Ομοσπονδίας ως προς τις οργανικές θέσεις Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. στην Ειδική Εκπαίδευση και στα Κ.Ε.Σ.Υ.»

Σας γνωρίζουμε ότι η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π., καλύπτει συνδικαλιστικά το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. που υπηρετεί με μόνιμο διορισμό ή ως αναπληρωτές στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση καθώς και στα Κ.Ε.Σ.Υ..

Με το παρόν αίτημα και προκειμένου να ενημερωθούμε επίσημα από σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε εντός των νόμιμων προθεσμιών και εγγράφως σε συγκεντρωτικό πίνακα τις οργανικές θέσεις Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π ανά κλάδο, ανά ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ, όπως προέκυψαν μετά τις υπηρεσιακές μεταβολές του 2018-19.

Θα θέλαμε επίσης να μας ενημερώσετε για τα κριτήρια επιλογής συγκεκριμένων οργανικών θέσεων που θα δοθούν σε θέσεις Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π σε ΣΜΕΑΕ στους επικείμενους διορισμούς.

Θεωρούμε πολύ σημαντική την ενημέρωση των μελών που εκπροσωπούμε και την εξασφάλιση διαφανών διαδικασιών ως προς τον καθορισμό και την επιλογή των οργανικών θέσεων διορισμών πανελλαδικά, ιδιαίτερα σε κλάδους οι οποίοι κατέχουν μεγαλύτερο αριθμό οργανικών θέσεων από αυτόν που προβλέφθηκε στην κατανομή σύμφωνα με το ΦΕΚ B 4597 – 13.12.2019.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.

Με εκτίμηση

 __________________

Δείτε σχετικά

ΦΕΚ Οριστικού Πινάκα 2ΕΑ: Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ)
Κατανομή 4500 θέσεων Ειδικής Αγωγής: 1.817 Α/θμια – 1.642 Β/θμια – 1.041 ΕΕΠ-ΕΒΠ
Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ για κατανομή: Απορίες – Ερωτήματα – Παράθεση στοιχείων
ΦΕΚ Οριστικού Πίνακα 1ΕΑ: Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)
Αριθμοί προσλήψεων ΕΕΠ-ΕΒΠ και Οργανικά κενά για το 2018-19 και 2017-18 | Πίνακες
Ανάλυση κατανομής ΕΕΠ-ΕΒΠ: Πίνακες – Σενάριο ισοκατανομής – Η επόμενη μέρα
Κατανομή διορισμών Ειδικής: Πίνακες και Διάγραμμα | Tου Πάνου Ντούλα
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση