Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ορισμός μελών Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών με τριετή θητεία | ΦΕΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ορισμός μελών Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών με τριετή θητεία με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως.

Ορισμός μελών Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών

Με την υπ. αριθμ. 59830/Γ4 – ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 440 – 07.06.2021– Απόφαση της Υπουργού ΠΑΙΘ κας Νίκης Κεραμέως έχουμε τη Συγκρότηση και ορισμό μελών του Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών με τριετή θητεία.

Αναλυτικά
Συγκρότηση και ορισμός μελών του Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών.
Α. Συγκροτούμε το Γενικό Συμβούλιο Βιβλιοθηκών και ορίζουμε τα μέλη αυτού ως ακολούθως:
1. Αντωνία Αράχωβα

του Νικολάου, μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Βιβλιοθηκών (IFLA) και στέλεχος της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Χατζηγεωργίου του Κωνσταντίνου, Καθηγητή ΕΜΠ, Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης ΕΜΠ.

2. Καλλιόπη Κανελλοπούλου

του Ανδρέα, Καθηγήτρια Δικαίου της Πληροφορίας του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου ως Αντιπρόεδρο, με αναπληρώτρια τη Μαριέττα Μινώτου του Διονυσίου Άγγελου  μόνιμη Λέκτορα του τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

3. Φίλιππο Τσιμπόγλου

του Χαραλάμπους, Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Μιχαήλ Γερόλιμο του Νικολάου, Βιβλιοθηκονόμο και System Librarian της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

4. Σπυρίδωνα Παρδάλη

του Γεωργίου, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Εποπτείας και Ανθρώπινου Δυναμικού ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Μάριο Κολοβό του Αντωνίου, Προϊστάμενο του Τμήματος Βιβλιοθηκών της ανωτέρω Διεύθυνσης.

5. Αμαλία Παππά

του Ιωάννη, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια των Γενικών Αρχείων του Κράτους ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Συμεών Τσέμπογλου του Πολυκάρπου, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Συντονισμού Περιφερειακών Υπηρεσιών (Π.Υ.) των Γενικών Αρχείων του Κράτους.

6. Ανθή Κατσιρίκου

του Ευαγγέλου, Πρόεδρο του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημών Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αλεξάνδρα Τριάντη του Αθανασίου, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημών Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ).

7. Γεώργιο Μπαραλή

του Ηλία, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Μαρίνη του Αναστασίου, μέλος του ΔΣ του ως άνω Ινστιτούτου.

8. Θεόδωρο Καρούνο

του Γεωργίου, Επικεφαλής της Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ΕΔΥΤΕ Α.Ε. ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Νικόλαο-Δημήτριο Βασιλάκη του Γεωργίου, επικεφαλής του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Συντονισμού της Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ΕΔΥΤΕ Α.Ε.

9. Εμμανουήλ Γαρουφάλλου

του Νικολάου, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας, Αρχειονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Σαράντο Καπιδάκη του Ιωάννη, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

Β. Η θητεία

του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και των μελών του Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών είναι τριετής και αρχίζει από τη δημοσίευση της παρούσας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δείτε σε μορφή pdf το ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 440 – 07.06.2021

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Διορισμός νέου Προέδρου, νέου Αντιπροέδρου και 6 Συμβούλων | ΦΕΚ
 Τροπολογία 7 άρθρων: Εργαστήρια Δεξιοτήτων-Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο-Οργανικές θέσεις-Παράταση σχολ. έτους
Εγκύκλιος Παράλληλης Στήριξης 2021-22: Διαδικασία-Εγκρίσεις-Εκπαιδευτικοί-ΕΒΠ-Σχολικοί Νοσηλευτές
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση