Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Οριστικές τοποθετήσεις ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας: Μετατιθέμενων & Νεοδιόριστων ΕΕΠ και ΕΒΠ-Πίνακας μορίων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οριστικές τοποθετήσεις ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας: Μετατιθέμενων & Νεοδιόριστων ΕΕΠ και ΕΒΠ – Πίνακας μορίων – Ενστάσεις μέχρι 18 Απριλίου 2023 και ώρα 13:00 – Ανακοίνωση Αιρετών ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας Γ. Κυργιόπουλου και Β. Βούγια.

Οριστικές τοποθετήσεις ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

Ακολουθεί ενημερωτικό σημείωμα αναφορικά με τη συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας Μ. Τετάρτη 12.04.2023 – των Αιρετών ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας Γ. Κυργιόπουλου και Β. Βούγια.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΕΕΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη 12/04/2023 τακτική συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας με τηλεδιάσκεψη, όπου εξετάστηκαν τα εξής θέματα και αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

1. Οριστική τοποθέτηση των 38 συνολικά νεοδιόριστων και μετατιθέμενων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ – Επισυνάπτεται η σχετική Ανακοίνωση των Οριστικών Τοποθετήσεων από το ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας και ο Πίνακας μορίων και Οριστικής Τοποθέτησης Μετατιθέμενων & Νεοδιόριστων όπως κοινοποιήθηκαν από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β.θμιας Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Στερεάς Ελλάδας.

  • Δείτε την Ανακοίνωση των Οριστικών Τοποθετήσεων από ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας εδώ
  • Δείτε τον Πίνακα μορίων και Οριστικής Τοποθέτησης Μετατιθέμενων & Νεοδιόριστων (12-4-2023) εδώ

Τυχόν λάθη ή παραλείψεις στην απόφαση του ΠΥΣΕΕΠ που αφορούν στις τοποθετήσεις, θα εξεταστούν, ύστερα από αίτηση των ενδιαφερομένων που μπορούν να υποβάλουν προς το ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας, μέσα σε τρεις (3) ημέρες από την ανακοίνωση της παρούσας απόφασης, ήτοι μέχρι 18 Απριλίου 2023 και ώρα 13:00 μ.μ., με αποστολή στο mail@stellad.pde.sch.gr, το σκαναρισμένο αρχείο ώστε να φαίνεται η υπογραφή.

2. Επισημαίνουμε ότι δεν έγινε βελτίωση θέσης σε όσους συναδέρφους το αιτήθηκαν, διότι δεν υπήρχαν οργανικά κενά στις σχολικές μονάδες που αφορούσε η αίτησή τους.

3. Εξετάστηκαν και αιτήσεις μελών ΕΕΠ για άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου, όπου εγκρίθηκαν από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο ομόφωνα όλες.

Ευχόμεθα επ’ ευκαιρία και των εορτών του Πάσχα ολόψυχα σε όλους τους/τις συναδέρφους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία και ευημερία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

 Με εκτίμηση

Οι Αιρετοί ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

Βούγιας Βασίλειος (ΠΕ 30)

Κυργιόπουλος Ιωάννης (ΠΕ 23)

Δείτε επίσης

Υποψήφιοι Διευθυντές σχολείων: Παράταση προθεσμίας στη δήλωση προτίμησης-Ανακοίνωση του Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ 

Επιμορφωτικά σεμινάρια ΙΠΕΜ-ΔΟΕ: Πρόσκληση επιμορφούμενων και επιμορφωτών εκπαιδευτικών και ΕΕΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση