Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Οριστικοί 3ΕΑ Ειδικής Αγωγής: Tέλη του μηνός Απριλίου με αρχές Μαΐου 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οριστικοί 3ΕΑ Ειδικής Αγωγής: Tέλη του μηνός Απριλίου με αρχές Μαϊου 2020 η ανακοίνωση από το ΑΣΕΠ, το οποίο απασχολεί το 30% του προσωπικού του εξαιτίας των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας κορονοϊού.

Οριστικοί 3ΕΑ Ειδικής Αγωγής

Σε κοινοποιηθέν video από το ΕΡΓΑΣΙΑ T.V., αναφορικά με το στάδιο έκδοσης αποτελεσμάτων για Προκηρύξεις ΑΣΕΠ, οι δημοσιογράφοι Παναγής Γκιόλμας και Πέτρος Παπαβασιλείου, σε σχέση με την Προκήρυξη εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) 3ΕΑ/2019, έδωσαν σύμφωνα με πληροφορίες τους, το πιθανό χρονικό διάστημα  δημοσίευσης των Οριστικών Πινάκων από το ΑΣΕΠ.

Πότε η Ανακοίνωση

Οι Οριστικοί Πίνακες των εκπαιδευτικών ΕΑΕ της Προκήρυξης 3Ε/2019, κατά τους δημοσιογράφους, θα ανακοινωθούν τέλη του μηνός Απριλίου με αρχές Μαΐου 2020.

Λειτουργία ΑΣΕΠ

Κατά τους δημοσιογράφους, το ΑΣΕΠ αυτή τη στιγμή δουλεύει με το 30% του προσωπικού του, εξαιτίας των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας κορονοϊού, εξακολουθώντας όμως να προχωρά τη διαδικασία των εκκρεμών Προκηρύξεων.

Δείτε επίσης

Ολοκλήρωση Προκήρυξης 3ΕΑ: Για το διορισμό εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής, κύρωση οριστικών πινάκων πέντε (5) μήνες από την έκδοση των προσωρινών πινάκων και ένα (1) χρόνο από την έκδοση της Προκήρυξης 3ΕΑ | Ψήφισμα.

Δεδομένου ότι συμπληρώνεται 1 χρόνος από την έκδοση της προκήρυξης 3ΕΑ για το διορισμό εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής (ΦΕΚ 12/24.4.2019/τ. ΑΣΕΠ) και 5 μήνες από την έκδοση των προσωρινών πινάκων κατάταξης (20/11/2019) ζητούμε να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία (έκδοση οριστικών πινάκων από το ΑΣΕΠ και διεξαγωγή μόνιμων διορισμών).

Δείτε τη συνέχεια εδώ

__________________

Δείτε το video

Δείτε επίσης

Ολοκλήρωση Προκήρυξης 3ΕΑ: Για τον διορισμό εκπαιδευτικών-Οριστικοί Πίνακες | Ψήφισμα
Αριθμός αιτήσεων Προκήρυξης 2ΓΕ: Ανάλυση ανά κλάδο και ειδικότητα
Αριθμός αιτήσεων 1ΓΕ/2019: Αναλυτικά ανά κλάδο και ειδικότητα
Αριθμός αιτήσεων Προκηρύξεων 1ΓΤ και 2ΓΔ/2020
Αριθμός Αιτήσεων ΑΣΕΠ για τις Προκηρύξεις 4ΕΑ/2019 και 5ΕΑ/2019
Αριθμός Αιτήσεων 3ΕΑ/2019: 29.711 το πλήθος προτιμήσεων υποψηφίων εκπαιδευτικών ΕΑΕ

Πριν φύγετε

Διατάξεις ΠΝΠ: Ψηφιακός εξοπλισμός σχολείων-εξ αποστάσεως στις διακοπές Πάσχα-άδεια ειδικού σκοπού-ΚΕΠΑ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση