Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Οριστικοί ειδικής 3ΕΑ: Εκδοση τελικών Πινάκων κατάταξης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οριστικοί ειδικής 3ΕΑ: Εκδοση τελικών Πινάκων κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΠΕ.

Οριστικοί ειδικής 3ΕΑ

Αθήνα, 9 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
ΕΚΔΟΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ΕΑ/2019
Δείτε τους Οριστικούς Πίνακες 3ΕΑ

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης 3ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 12/24-4-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΠΕ κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ41, ΠΕ60, ΠΕ61, ΠΕ70, ΠΕ71, ΠΕ78, ΠΕ79.01, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ87, ΠΕ88, ΠΕ89, ΠΕ90 και ΠΕ91 με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, για την πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), καθώς και για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης αποστέλλονται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

Αξιολογικοί πίνακες κατάταξης

Δείτε τους Οριστικούς Πίνακες 3ΕΑ

________________

Δείτε σχετικά

Οριστικοί 4ΕΑ Ειδικής Αγωγής: Κατηγορίας ΤΕ κλάδων ΤΕ01, ΤΕ02, ΤΕ16
Προσωρινοί Πίνακες 3ΕΑ: Προκήρυξη ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών

Δείτε επίσης

Οριστικοί Πίνακες Προκήρυξης 5ΕΑ/2019: Εκπαιδευτικών Β/θμιας ΕΑΕ, κατηγορίας ΔΕ κλάδων ΔΕ01, ΔΕ02
Αριθμός αιτήσεων Προκήρυξης 2ΓΕ: Ανάλυση ανά κλάδο και ειδικότητα
Αριθμός αιτήσεων 1ΓΕ/2019: Αναλυτικά ανά κλάδο και ειδικότητα
Αριθμός αιτήσεων Προκηρύξεων 1ΓΤ και 2ΓΔ/2020
Αριθμός Αιτήσεων ΑΣΕΠ για τις Προκηρύξεις 4ΕΑ/2019 και 5ΕΑ/2019
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

5 Σχόλια

 1. Γιάννης σε

  Καλησπέρα σας κύριε Βούγια την εκκαθάριση των πινάκων θα την πραγματοποιήσει το υπουργείο ή το ΑΣΕΠ; Δε θα έπρεπε από τους οριστικούς πίνακες να έχουν αφαιρεθεί οι συνάδελφοι οι οποίοι έχουν διοριστεί ως μόνιμοι ως ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό;

  • Βασίλης Βούγιας σε

   Στους Πίνακες αυτούς δικαιοδοσία επεξεργασίας έχει το ΑΣΕΠ, οπότε αυτό θα πρέπει να προχωρήσει στην ενέργεια αυτή. Για τους Πίνακες ΕΕΠ και ΕΒΠ δεν το έχει κάνει πάντως έως τώρα.

 2. Σίλια σε

  Καλησπέρα κύριε Βούγια, από εδώ και πέρα ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί; Θα κληθούμε να επιλέξουμε κενά άμεσα;

  • Βασίλης Βούγιας σε

   Θα πρέπει οι Αξιολογικοί Πίνακες να δημοσιευθούν σε ΦΕΚ και μετά να κοινοποιηθούν τα οργανικά κενά ανά διεύθυνση, όπου και θα υπάρξει δήλωση των υποψηφίων.

 3. Ειρήνη Καπάτου σε

  Ποια είναι η διαδικασία για να προσληφθεί κάποιος από τον δεύτερο πίνακα; θα πρέπει να έχει αρνηθεί κάποιος από τον πρώτο πίνακα;

Γράψτε μία απάντηση