Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Οριστικοί Πίνακες εκπαιδευτικών ΣΔΕ: Αναθέσεις μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οριστικοί Πίνακες εκπαιδευτικών ΣΔΕ: Αναθέσεις μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος – Ανακοίνωση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

Οριστικοί Πίνακες εκπαιδευτικών ΣΔΕ

Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης της υπ΄ αριθμ. 660/5/36677/07-08-2020 Πρόσκλησης, για την επιλογή εκπαιδευτικού προσωπικού στα ΣΔΕ, σχολ. περ. 2020-2021.

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) έχουμε την

Έγκριση και δημοσιοποίηση στην ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. των Οριστικών Πινάκων Κατάταξης της υπ’ αριθμ. 660/5/36677/07-08-2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., για την επιλογή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, της Πράξης «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας», μετά την ανακοίνωση των διαθέσιμων ωρών ανά ΣΔΕ και εκτός έδρας τμήμα, σχολικής περιόδου 2020-2021

α) Ανακοίνωση των  Οριστικών Πινάκων Κατάταξης της υπ’ αριθμ. 660/5/36677/07-08-2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, της Πράξης «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας», ΟΠΣ: 5002546 μετά τη δημοσίευση των διαθέσιμων ωρών ανά ΣΔΕ και εκτός έδρας τμήμα, σχολικής περιόδου 2020-2021.

β) Oι υποψήφιοι, θα κληθούν μέσω του συστήματος των αυτοματοποιημένων αναθέσεων και βάσει των επιλογών που πραγματοποίησαν, να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά στις αναθέσεις των ωρών που θα τους σταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Δείτε την Απόφαση του Δ.Σ του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και τους Οριστικούς Πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών ΣΔΕ

Δείτε επίσης

Οριστικοί Πίνακες Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΣΔΕ (2ο στάδιο): Διαθέσιμες ώρες για το 2020-21
Οριστικοί Πίνακες ΣΔΕ: Εκπαιδευτικού Προσωπικού, Συμβούλων Σταδιοδρομίας και Συμβούλων Ψυχολόγων

Δείτε ακόμη

Πρόγραμμα Εισαγωγικής Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών: Συγκρότηση Επιστημονικής Ομάδας Εργου από το ΙΕΠ
Συνεπιμέλεια: Παρέμβαση 57 γυναικών Πανεπιστημιακών και Ερευνητών: Σχετικά με τη μητρότητα και τον φεμινισμό

Πριν φύγετε

Ανακοινώσεις Πέτσα: Κλειστά τα σχολεία έως 7 Ιανουαρίου 2021

Επιλογή στελεχών εκπαίδευσης από το 1982 έως σήμερα: Η ετήσια έκθεση της ΑΔΙΠΠΔΕ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση