Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Οριστικός Πίνακας 1ΕΑ ΕΒΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οριστικός Πίνακας 1ΕΑ ΕΒΠ: Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν ο τελικός αξιολογικός πίνακας κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης 1ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/25-4-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Οριστικός Πίνακας 1ΕΑ ΕΒΠ

Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΚΔΟΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΕΑ/2019

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν ο τελικός αξιολογικός πίνακας κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης 1ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/25-4-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ο τελικός αξιολογικός πίνακας κατάταξης απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

Δείτε τον Οριστικό Πίνακα 1ΕΑ από το especial.gr

Εναλλακτικά δείτε τα αρχεία excel:

Επιτυχόντες 1ΕΑ
Απορριπτέοι 1ΕΑ

 __________________

Δείτε

Προσωρινοί Πίνακες ΕΒΠ Προκήρυξης 1ΕΑ/2019 ΑΣΕΠ

 __________________

Δείτε ακόμη

Συνάντηση ΔΟΕ-ΑΣΕΠ: Τι ειπώθηκε-Προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση για παράβολο
33 Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ για το παράβολο: Ερώτηση στη Βουλή
Ερώτηση για παράβολο στη Βουλή: «Επίλυση ζητήματος και αποκατάσταση αδικίας»
Αναβολή συζήτησης για κατανομή θέσεων διορισμών στη Βουλή: Πότε προβλέπεται να ανακοινωθεί η κατανομή
ΟΛΜΕ για παράβολο: Να γίνουν δεκτές οι ενστάσεις των υποψηφίων
Μόνιμοι διορισμοί ΕΕΠ-ΕΒΠ προ των πυλών: Τι αναμένουμε
Κατανομή 4.500 για διορισμούς: Aδικη και άνιση μεταχείριση για τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ
Προσωρινοί Πίνακες 3ΕΑ: Προκήρυξη ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
Συνάντηση ΠΟΣΕΕΠΕΑ με ΑΣΕΠ: Τι συζητήθηκε

——————–

Πριν φύγετε

 Οδηγός εκπαιδευτικού: Αδειες, Ωράρια, Καθηκοντολόγια, Λειτουργία σχολείων, Ιδιωτικό Εργο κ.α.
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

6 Σχόλια

 1. Ευθαλία Αριστογένους σε

  Έχω υποβάλει ένσταση για τη μη δήλωση από μέρους μου δεύτερης ξένης γλώσσας, αλλά, ενώ εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα, η ένσταση δεν έχει εξεταστεί, καθώς ούτε το παράβολο των 20 ευρώ έχει δεσμευτεί, ούτε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ στην υποβληθείσα ένσταση εμφανίζονται δεδομένα επεξεργασίας της ένστασης και απόφαση. Απορώ για τη διαδικασία που τηρήθηκε. Πώς άλλαξε οι σειρά πολλών υποψηφίων στους πίνακες, εάν δεν εξετάστηκαν όλες οι ενστάσεις; Πώς οδηγήθηκαν στη δημοσίευση οριστικών αποτελεσμάτων, χωρίς να εξεταστούν όλες οι ενστάσεις; Οι αρμόδιοι αρκούνται στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος;

  • Βασίλης Βούγιας σε

   Δεν είναι δυνατόν να μην εξετάστηκαν όλες οι ενστάσεις. Πρέπει να τηλεφωνήσετε στο ΑΣΕΠ επί του θέματος.

 2. Ευθαλία Αριστογένους σε

  Γνωρίζω περίπτωση υποψηφίας η οποία υπέβαλε ένσταση για την εκπρόθεσμη έκδοση πιστοποιητικού ΚΕΠΑ, της οποίας επίσης δεν έχει δεσμευτεί το παράβολο, και δεν εμφανίζονται στην καταχωρημένη ένσταση στον ΑΣΕΠ στοιχεία επεξεργασίας και απόφαση. Δεν θα έπρεπε έστω να εμφανίζεται δεσμευμένο το παράβολο ακόμα και εάν αναρτηθούν αργότερα οι αποφάσεις των ενστάσεων;

 3. Σιούλη Φανή σε

  Και σε μένα δεν έχει εξεταστεί η ένστασή μου για δεύτερο τίτλο σπουδών που ενώ είχα καταθέσει, δεν είχε μοριοδοτηθεί. Τι πρέπει να κάνω;

 4. Ευθαλία Αριστογένους σε

  Στο ΑΣΕΠ ο υπάλληλος ο οποίος σήκωσε το τηλέφωνο, δεν γνωρίζω την ειδικότητά του, μου απάντησε αφού ζήτησε χρόνο για να ρωτήσει συναδέλφους του, ότι το οικονομικό τμήμα έχει την ευχέρεια να αποφασίσει για τον χρόνο δέσμευσης των παραβόλων. Επίσης μου είπε να περιμένουμε να λάβουμε γραπτή απόφαση από τον ΑΣΕΠ.
  Και τρίτη περίπτωση, ωστόσο, διαπιστώθηκε υποψηφίας ΕΒΠ της οποίας η ένσταση δεν έλαβε θετική απάντηση, αφού δεν άλλαξε η μοριοδότησή της. Δεν έχει δεσμευτεί το παράβολο το οποίο πλήρωσε για την υποβολή ένστασης και ούτε εμφανίζονται στοιχεία επεξεργασίας και απόφαση στην ηλεκτρονική ένσταση την οποία υπέβαλε. Η υποψήφια αιτήθηκε για την εκπρόθεσμη υποβολή της απόφασης ΚΕΠΑ, αφού είχε ακολουθήσει εξ αρχής όλη τη νόμιμη διαδικασία, και είχε καταθέσει τα προβλεπόμενα έγγραφα (υπεύθυνη δήλωση, φωτοαντίγραφο πρωτοκολλημένης αίτησης προς το ΚΕΠΑ, η οποία υποβλήθηκε αμέσως μετά τη λήξη της προηγούμενης γνωμοδότησης) μαζί με όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή της στην προκήρυξη 1ΕΑ/2019 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται. Πρόκειται για περίπτωση που δεν δικαιολογείται να έχει απορριφθεί, και που αφήνει περιθώρια για αρνητικές σκέψεις σχετικά με την τηρούμενη διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων από το αρμόδιο ελεγκτικό όργανο.

Γράψτε μία απάντηση