Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ-Γραμματέας ΑμεΑ Ν.Δ Κ. Λολίτσας: Επισκέψεις σε ΕΕΕΕΚ και ΕΝΕΕΓΥΛ Αιγάλεω-Συνέντευξη στο Radio 93.8 Tvkosmos

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ-Γραμματέας ΑμεΑ Ν.Δ Κ. Λολίτσας: Επισκέψεις σε ΕΕΕΕΚ και ΕΝΕΕΓΥΛ Αιγάλεω-Συνέντευξη στο Radio 93.8 Tvkosmos.

Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ-Γραμματέας ΑμεΑ Ν.Δ Κ. Λολίτσας

Επισκέψεις πραγματοποίησε σήμερα 3.12 Παγκόσμια Ημέρα για τα ΑμεΑ, ο Γραμματέας ΑμεΑ της ΝΔ Κώστας Λολίτσας στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Μαθητών με Προβλήματα Όρασης και Πολλαπλές Αναπηρίες Αιγάλεω και στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Αιγάλεω.

Επίσης

ο Γραμματέας ΑμεΑ της ΝΔ Κώστας Λολίτσας παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Radio 93.8 Tvkosmos στην “Τρίτη Σελίδα” με τον Γιώργο Καντή.

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Μαθητών με Προβλήματα Όρασης και Πολλαπλές Αναπηρίες Αιγάλεω,

είναι το μοναδικό στην Ελλάδα χαρακτηρισμένο ως τέτοιο και στο οποίο στα εργαστήρια του, τυφλά και πολυανάπηρα άτομα-μαθητές μαζί με το απολύτως εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό (με γνώση νοηματικής και braille) κατακτούν καθημερινά, βήμα, βήμα την μέγιστη δυνατή αυτόνομη διαβίωση.

Στις φωτογραφίες ο Γραμματέας με τον Διευθυντή του εργαστηρίου Δημήτρη Αφουξενιδη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Κοινωνικών Επιστημών Παναγιώτη Σταμάτη και προσωπικό του Εργαστηρίου.

Από τη σημερινή επίσκεψη του Γραμματέα ΑμεΑ της ΝΔ Κων/νου Λολίτσα στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Αιγαλεω. Στην φωτογραφία με τον Διευθυντή Γιάννη Παραρά.

_____________

Η ραδιοφωνική συνέντευξη

του Γραμματέα ΑμεΑ της ΝΔ Κώστα Λολίτσα σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, στο Radio 93.8 Tvkosmos στην “Τρίτη Σελίδα” με τον Γιώργο Καντή.

Δείτε επίσης

3η Δεκεμβρίου-Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: VIDEO και Μήνυμα Προϊσταμένου ΕΑΕ Χ. Παπαϊωάννου
Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας-Εκδήλωση ευαισθητοποίησης από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών
EEEEK Αγίου Δημητρίου-Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: Video αφιερωμένο στους μαθητές και σε όσους αγωνίζονται μαζί τους
Εκδήλωση Ειδικού Σχολείου Μαρία Δημάδη για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Μήνυμα 2ου ΚΕΔΑΣΥ Γ’ Αθήνας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία 2021
Δράση ΕΝΕΕΓΥΛ Ηρακλείου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία
Χαρά Κεφαλίδου: Δήλωση για την “Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία”

Πριν φύγετε

Δράσεις Τμήματος Λογοθεραπείας Πανεπιστημίου Πατρών για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ | VIDEO
ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς-Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: bitmoji τάξη-Πολυμεσικό υλικό για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινότητας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση