Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας 27 Οκτωβρίου 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας 27 Οκτωβρίου 2020 – Οι Ελληνες Εργοθεραπευτές συμμετέχουν κάθε χρόνο στον εορτασμό αυτό με σειρά δράσεων.

Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών αναφορικά με την Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας η οποία εορτάζεται στις 27 Οκτωβρίου 2020.

Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργοθεραπευτών
  • Οι Ελληνες Εργοθεραπευτές συμμετέχουν κάθε χρόνο στον εορτασμό αυτό με σειρά δράσεων.
  • Για την φετινή ημέρα ο ΠΣΕ κάνει προσπάθεια επικοινωνίας με όσο περισσότερους πολίτες, επικοινωνώντας μαζί τους σε κάθε χώρο εφαρμογής καθώς και με κάθε δυνατό τρόπο επικοινωνίας μαζί του.
Αναλυτικά η Ανακοίνωση του ΠΣΕ
Στις 27 Οκτωβρίου κάθε έτους εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών (World Federation of Occupational Therapists), μέλος της οποίας είναι και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών και η οποία εκπροσωπεί διεθνώς τους επαγγελματικούς Συλλόγους 80 χωρών,

έχει ορίσει από το 2010 την ημέρα αυτή ως μια σημαντική ημερομηνία στο ημερολόγιο της Εργοθεραπείας, για την προώθηση, ενημέρωση, εξέλιξη και εορτασμό του επαγγέλματος σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Σε όλες τις χώρες –μέλη της WFOT

οργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις προβολής της ειδικότητας καθώς επίσης και δράσεις επικοινωνίας των Εργοθεραπευτών με το κοινό, επιστημονικές δραστηριότητες κλπ.

Οι Έλληνες Εργοθεραπευτές συμμετέχουν κάθε χρόνο στον εορτασμό αυτό με σειρά δράσεων.

Για την φετινή ημέρα (27/10/2020)

ο ΠΣΕ κάνει προσπάθεια επικοινωνίας με όσο περισσότερους πολίτες, επικοινωνώντας μαζί τους σε κάθε χώρο εφαρμογής καθώς και με κάθε δυνατό τρόπο επικοινωνίας μαζί του.

Το ΔΣ υιοθέτησε

το πιο κάτω σήμα-logo της ημέρας για τη χώρα μας, που περιλαμβάνει το παγκόσμιο σήμα και το logo της ημέρας με το επίσημο σήμα του ΠΣΕ και το οποίο και μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να χρησιμοποιήσει.

Δείτε επίσης

Νομοσχέδιο προσλήψεων Δημοσίου: Επαφές ΥΠ.ΕΣ με ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Μέρα25-Τι θα γίνει με το χώρο της Εκπ/σης
ΦΕΚ με νέα μέτρα προστασίας κορονοϊού: Παραρτήματα με Οδηγίες
Πλατφόρμα eDiplomas: Αντίγραφα τίτλων σπουδών-καταπολέμηση φαινομένου πλαστών πτυχίων

Πριν φύγετε

Δημοτικό Αγίου Αδριανού Ναυπλίου: Βραβείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό Ρομποτικής
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση