Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παιδικά Χωριά SOS-Πάσχα 2022: Επίσκεψη του Α. Τσίπρα-Την Μ. Πέμπτη το Μαξίμου προσέφερε λαμπάδες της “Φλόγας”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παιδικά Χωριά SOS-Πάσχα 2022: Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα – Τη Μ. Πέμπτη ο Γ.Γ Κοιν. Αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης και ο Γενικός Γραμματέας του γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, μοίρασαν λαμπάδες της “Φλόγας” στα παιδιά.

Τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη Αττικής επισκέφτηκε σήμερα Κυριακή του Πάσχα ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

“Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό, βοήθησε στο ψήσιμο του οβελία και μοίρασε δώρα. Επίσης ο Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παιδαγωγούς και τις μητέρες SOS, καθώς και τις ανάδοχες οικογένειες από την Ουκρανία, που φιλοξενούνται τον τελευταίο καιρό στις εγκαταστάσεις της Βάρης”.

Λαμπάδες στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

Την Μ. Πέμπτη ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κος Γεώργιος Σταμάτης, προσέφερε στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Πασχαλινές λαμπάδες, οι οποίες χειροτεχνήθηκαν από τα παιδιά του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Η Φλόγα”.

Στη σελίδα των Παιδικών Χωριών SOS στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώθηκε σχετικά:

“Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Γενικό Γραμματέα του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη, που για άλλη μια φορά βρέθηκαν κοντά στα παιδιά μας.

Και αυτό το Πάσχα πρόσφεραν πασχαλινές λαμπάδες από τη Φλόγα Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματικη ασθένεια floga.οrg.gr, σε όλα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, για να ανάψουν το φως της Ανάστασης, της ελπίδας και της ειρήνης.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν και τα παιδιά των πρώτων μονογονεϊκών οικογενειών που φιλοξενούμε από την Ουκρανία”.

Δείτε επίσης

Ευχές Κεραμέως για το Πάσχα και παρουσίαση βασικών πτυχών του πρόσφατου έργου του Υπουργείου Παιδείας 

Πάσχοντες από Συγγενείς Καρδιοπάθειες: Συνάντηση Προέδρου Πανελληνίου Συνδέσμου Κ. Χόρτη με Γραμματέα ΑμεΑ Ν.Δ Κ. Λολίτσα 

Παπαευαγγέλου: Αλλάζει ο τρόπος καταγραφής κρουσμάτων στα σχολεία-Πότε οι μαθητές θα κάνουν self test

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση