Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ: Πρόσκληση σε νηπιαγωγούς και βρεφονηπιοκόμους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για εποχιακή/έκτακτη απασχόληση, αποσκοπώντας στην κάλυψη πιθανών αναγκών κατά το σχολικό έτος 2020-2021.

Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ

Η ΕΑΔΠ ΑΠΘ ΑΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις, για τη θέση α) νηπιαγωγού και β) βρεφονηπιοκόμου, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, στο Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ που διαχειρίζεται η Εταιρεία. Το Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ αναζητά εποχικούς/έκτακτους νηπιαγωγούς και βρεφονηπιοκόμος, για την κάλυψη πιθανών αναγκών κατά το σχολικό έτος 2020-2021.

Πρόσκληση

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος περιλαμβάνει τις εξής βασικές ενότητες:

– Προσωπικά στοιχεία

– Στοιχεία επικοινωνίας

– Βασικός τίτλος σπουδών

– Γνώση αγγλικής γλώσσας

– Τριετής επαγγελματική εμπειρία συναφή με το αντικείμενο της θέσης

– Επισύναψη απαραίτητων δικαιολογητικών

– Επισύναψη πρόσθετων δικαιολογητικών

Βρείτε εδώ την πρόσκληση.

Λίγα λόγια για το Παιδικό Κέντρο

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης λειτουργεί το Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ. Το Παιδικό Κέντρο είναι μια αυτοτελής παιδαγωγική μονάδα και λειτουργεί ως παιδικός σταθμός για παιδιά προσχολικής ηλικίας (από 2 ετών και 6 μηνών έως 5 ετών).

Το Παιδικό Κέντρο λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, διοικείται από το Δ.Σ. της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του ΑΠΘ και από πενταμελές Συμβούλιο Διοίκησης που απαρτίζεται από καθηγητές του ΑΠΘ.

Την επιστημονική εποπτεία του Κέντρου έχει επταμελής Επιστημονική Επιτροπή που αποτελείται από καθηγητές/τριες της Παιδαγωγικής, της Φιλοσοφικής και της Ιατρικής Σχολής.

Το παιδαγωγικό πρόγραμμα του Κέντρου βασίζεται στο επίσημο Αναλυτικό Πρόγραμμα των δημόσιων νηπιαγωγείων και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών κάθε τάξης. Εξασφαλίζει, κατ` αυτόν τον τρόπο, τη συνέχεια της μάθησης των παιδιών μεταξύ του παιδικού σταθμού, του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Παιδικό Κέντρο, T.Θ. 542, Κτίριο Διοίκησης “Κ. Καραθεοδωρή” 54124 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: +30 2310 995130, +30 2310 995039

Fax: +30 2310 995039

Email: pedkentro@ad.auth.gr

Βρείτε εδώ την ιστοσελίδα του Παιδικού Κέντρου.

Δείτε επίσης

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Πρόσκληση σε νέους επιστήμονες για απόκτηση διδακτικής εμπειρίας

Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας: Πρόσκληση από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Προκήρυξη για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση