Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πανελλαδική ψυχολογική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του κορονοϊού από την ΠΕΑΝΔ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πανελλαδική ψυχολογική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του κορονοϊού από την Πανελλήνια Ενωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ).

Πανελλαδική ψυχολογική υποστήριξη

Η Πανελλήνια Ενωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ), η οποία ιδρύθηκε το 1983 και αριθμεί περίπου 4.000 μέλη – γονείς και παιδιά με νεανικό διαβήτη, σε συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων στο διαβήτη ψυχολόγων-ψυχοθεραπευτών, προσφέρει πανελλαδικά δωρεάν ψυχολογική στήριξη και συμβουλευτική, σε όσους το έχουν ανάγκη, σ αυτές τις δύσκολες στιγμές εξαιτίας της πανδημίας κορονοϊού.

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση της ΠΕΑΝΔ

Δωρεάν πανελλαδική ψυχολογική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του Κορωνοϊού

Η χώρα μας και η ανθρωπότητα συνολικά περνούν μια ιστορικά δύσκολη δοκιμασία. Σε αυτούς τους καιρούς, οι πανανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης, της αγάπης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο, πρέπει να καθοδηγούν τις πράξεις μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Α.Ν.Δ. στηρίζει τα μέλη της και σε συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων στο διαβήτη ψυχολόγων-ψυχοθεραπευτών, προσφέρει πανελλαδικά δωρεάν ψυχολογική στήριξη και συμβουλευτική, σε όσους το έχουν ανάγκη.

Οι ψυχολόγοι θα πραγματοποιούν καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης, εξ αποστάσεως ατομικές συνεδρίες στα μέλη του συλλόγου ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους, χρησιμοποιώντας τα μέσα τεχνολογίας που όλοι διαθέτουν.

Τα ενδιαφερόμενα μέλη δηλαδή γονείς παιδιών με Διαβήτη κ ενήλικα μέλη με Διαβήτη, μπορούν να αποστείλουν το ενδιαφέρον τους (σημειώστε ονοματεπώνυμο ενδιαφερόμενου, όνομα μέλους κ σχέση με αυτό, κινητό τηλέφωνο) στο info@peand.gr προκειμένου να λάβουν την υπηρεσία.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και υπομονή με την ευχή να επανέλθει το συντομότερο δυνατό και με το λιγότερο κόστος, μια ομαλή καθημερινότητα.

 Δείτε σχετικά

Οδηγός ψυχικής ανθεκτικότητας εν μέσω πανδημίας κορονοϊού
Ψυχολογική υποστήριξη ΚΕΣΥ για κορονοϊό: ΚΕΣΥ Φθιώτιδας-1ο Αχαίας-Κεφαλληνίας
ΚΕΣΥ Πιερίας: Σύντομος οδηγός υποστήριξης γονέων και παιδιών εν μέσω πανδημίας κορονοϊού
Μένουμε σπίτι συνδεδεμένοι: Ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών, παιδιών και εφήβων
Κορονοϊός-COVID-19: Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης 1ου ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής
Εξ αποστάσεως υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες από ΚΕΣΥ-ΕΔΕΑΥ | Εγκύκλιος
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση