Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Ανακοίνωση για τη δωρεάν διαμονή και σίτιση πρωτοετών φοιτητών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Παράλληλα παρέχεται ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη στους φοιτητές και το προσωπικό του ιδρύματος, κλείνοντας ραντεβού μέσω e-mail και μέσω τηλεφώνου.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Όσοι/ες εκ των Πρωτοετών Προπτυχιακών (μόνο) φοιτητών/τριών ενδιαφέρονται να διαμείνουν δωρεάν στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) στην Κοζάνη, στα Κοίλα Κοζάνης, στη Φλώρινα και στα Γρεβενά κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση κατά τις προθεσμίες που θα πραγματοποιηθούν και οι εγγραφές στο Τμήμα εισαγωγής τους.

Παράλληλα, όσοι/ες εκ των Πρωτοετών Προπτυχιακών φοιτητών/τριών ενδιαφέρονται να σιτίζονται δωρεάν στα φοιτητικά εστιατόρια Κοζάνης, Κοίλων, Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών και Πτολεμαΐδας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση κατά τις προθεσμίες που θα πραγματοποιηθούν και οι εγγραφές στο Τμήμα εισαγωγής τους.

Διεύθυνση

Οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/τριες θα πρέπει να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση στην εν λόγω διεύθυνση.

Προϋπόθεση

Απαραίτητη προϋπόθεση ο/η φοιτητής/τρια να έχει ολοκληρώσει την εγγραφή-ταυτοποίηση στη Γραμματεία του Τμήματός του και να έχει ενεργοποιήσει την ακαδημαϊκή του ταυτότητα, διότι η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή γίνεται με τη χρήση του ιδρυματικού τους λογαριασμού.

Απαιτείται η επισύναψη (στην εφαρμογή) όλων των δικαιολογητικών σε ψηφιακή μορφή (αρχείο pdf) και στη συνέχεια η ηλεκτρονική αίτηση (εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη από τον/την αιτούντα/αιτούσα φοιτητή/φοιτήτρια) μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα αποσταλούν αποκλειστικά μέσω φυσικού ταχυδρομείου ή ταχυμεταφοράς (courier), προς αποφυγήν και περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού (Covid-19) και εντός προθεσμίας πέντε ημερών από την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών, στην αρμόδια υπηρεσία του Ιδρύματος.

Βρείτε εδώ πληροφορίες για τη διαμονή στις φοιτητικές εστίες και εδώ για τη δωρεάν σίτιση.

Ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη

Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, η Δομή Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.ΣΥ) της Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του ΠΔΜ παρέχει υπηρεσίες ψυχολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης στους φοιτητές και το προσωπικό του ιδρύματος.

Βρείτε εδώ την ιστοσελίδα της ΜΥΦΕΟ. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω της εφαρμογής e-ραντεβού με τον ψυχολόγο της πόλης στην οποία βρίσκεστε.

Προσωρινά και μέχρι τη λειτουργία της ιστοσελίδας, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού:

  • στέλνοντας email στο myfeo@uowm.gr ή
  • καλώντας στο τηλέφωνο 2385055207.

 Δείτε επίσης

Βάσεις Πανελλαδικών 2020: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα-Μήνυμα Υπουργού Ν. Κεραμέως

Ανακοίνωση ΑΠΘ για την έναρξη υποβολής αιτήσεων εισδοχής στις Φοιτητικές Εστίες για το 2020-21 

Πρόγραμμα εξετάσεων Ελλήνων εξωτερικού για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 2020-Εξεταστικά Κέντρα

Σύγκλητος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Επικαιροποίηση απόφασης για τη μετέπειτα λειτουργία του Πανεπιστημίου

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση