Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παραδόσεις τάμπλετ σε σχολεία: Ξεκίνησαν με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παραδόσεις τάμπλετ σε σχολεία: Ξεκίνησαν με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές – Ενημέρωση από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως.

Παραδόσεις τάμπλετ σε σχολεία

Με ανάρτησή της στο f.b. η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως ενημερώνει πως οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές, έχουν ξεκινήσει.

Η Υπουργός παραθέτοντας φωτογραφία από τις συσκευές που παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χίου, ευχαριστεί τους δωρητές της τεχνολογικής ενίσχυσης των σχολικών μονάδων, για τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αλλά και της ενίσχυσης ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών.

Δείτε το περιεχόμενο της ανάρτησης της κας Νίκης Κεραμέως

Εχουν ξεκινήσει οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές.

Ενδεικτική φωτογραφία από τις συσκευές που παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χίου.

Ευχαριστούμε τους δωρητές-αρωγούς της προσπάθειας για την τεχνολογική ενίσχυση των σχολικών μονάδων και τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και πιο μακροπρόθεσμα της ενίσχυσης ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών.

Αυτή η δοκιμασία θα μας βγάλει ισχυρότερους!

Αποφάσεις κατανομής δωρεών
Επίσης με Αποφάσεις της η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως απεδέχθη την δωρεά της εταιρείας Coca Cola 3E και του κου Νίκου Δρανδάκη, προς το Ελληνικό Δημόσιο, για την υποστήριξη εκπαιδευτικών δράσεων, υπογράφοντας και σχετικές αποφάσεις κατανομής των δωριζόμενων αγαθών.
Δείτε τις Αποφάσεις  εδώ

Δείτε σχετικά

Οδηγίες διάθεσης ηλεκτρονικών συσκευών από το ΥΠΑΙΘ: Η διαδικασία και τα κριτήρια
Κεραμέως για λάπτοπ και τάμπλετ: Ο Διευθυντής του σχολείου θα μπορεί να τα δανείζει σε εκπαιδευτικούς ή μαθητές

Πριν φύγετε

Ανακοίνωση άρσης μέτρων: Αρχές επόμενης εβδομάδας από τον Πρωθυπουργό-Δύσκολη άσκηση το άνοιγμα των σχολείων
Ζαχαράκη στο “MEGA MAG”: Μετακύλιση ύλης την επόμενη χρονιά-Προτεραιότητα η Γ Λυκείου
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

1 Σχόλιο

  1. Χριστινα Α. σε

    Ωραία, να δεχτεί χορηγούς. Τα κυλικεία όμως των ελληνικών σχολείων απαγορεύεται να πωλούν τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας… Μάλλον επειδή είναι ανθυγιεινά, με πολλές θερμίδες, πολλή ζάχαρη και καθόλου βιταμίνες. Μήπως οι μαθητές και οι γονείς παίρνουν λάθος μήνυμα; Μήπως δεν έπρεπε να γίνει δεκτή χορηγία από τη συγκεκριμένη εταιρεία;;;

Γράψτε μία απάντηση