Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παραιτήσεις εκπαιδευτικών: Από 1η έως 10 Απριλίου 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hμερομηνία έναρξης των αιτήσεων παραίτησης είναι η 1η Απριλίου2019 ημέρα Δευτέρα και η καταληκτική ημερομηνία είναι η 10η Απριλίου 2019 ημέρα Τετάρτη

Παραιτήσεις των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σύμφωνα με Εγγραφο της Προϊσταμένης της Γενικής Δ/νσης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκ/σης κας Μ. Δόκου, αναφορικά με τις Παραιτήσεις των εκπαιδευτικών:

1. Oι αιτήσεις παραίτησης των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης υποβάλλονται από την πρώτη (1η) έως και τη δεκάτη (10η) Απριλίου.

2. Hμερομηνία έναρξης των αιτήσεων παραίτησης είναι η 1η Απριλίου2019 ημέρα Δευτέρα και η καταληκτική ημερομηνία είναι η 10η Απριλίου 2019 ημέρα Τετάρτη.

Πότε λήγει αυτοδικαίως η υπαλληλική σχέση

Υπενθυμίζουμε πως αίτηση παραίτησης μόνιμου εκπαιδευτικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που υποβάλλεται το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θεωρείται ότι έχει γίνει αποδεκτή και λύεται αυτοδικαίως η υπαλληλική σχέση στις 31 Αυγούστου.

Δείτε επίσης το Ενημερωτικό επί του θέματος του Αιρετού Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. Νεκτάριου Κορδή

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση