“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παραλαβή Δικαιολογητικών Προκήρυξης 3Ε/ΑΣΕΠ/2019, υποψηφίων Εκπαιδευτικών, από τη ΔΔΕ Αιτωλ/νίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παραλαβή Δικαιολογητικών Προκήρυξης 3Ε/ΑΣΕΠ/2019, υποψηφίων Εκπαιδευτικών από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης(ΔΔΕ) Αιτωλοακαρνανίας.

Παραλαβή Δικαιολογητικών Προκήρυξης 3Ε/ΑΣΕΠ/2019, υποψηφίων Εκπαιδευτικών

Εν αναμονή οδηγιών για τη διαχείριση των δικαιολογητικών που πρέπει να προσκομίσουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί για τη διαδικασία κατάταξης στους αξιολογικούς πίνακες  ΕΑΕ βάσει της αριθμ. 3ΕΑ/ 2019 Προκήρυξης του ΑΣΕΠ η ΔΔΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ενημερώνει για τα εξής:

1. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΔΔΕ Αιτ/νίας από 02 έως 30 Μαίου 2019 μεταξύ 09.00 πμ – 13.00μμ.

2. Παρακαλούνται να έχουν όλα τα δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται επικυρωμένα και μεταφρασμένα ( όπου αυτό απαιτείται ) σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο σχετικό ΦΕΚ.

3. Για τον ορθό υπολογισμό των μορίων που αντιστοιχούν σε τέκνα, παρακαλούνται να έχουν ΠΡΟΣΦΑΤΟ πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 

4. Στην αίτηση κατάθεσης δικαιιολογητικών παρακαλούνται να αναγράφουν και τον αριθμό σελίδων που επισυνάπτουν ανά δικαιολογητικό ( παράδειγμα : Πιστοποιητικό proficiency – άριστης γνώσης αγγλικής γλώσσας και επικυρωμένη μετάφρασή του  – σελ. 2 – )

5. Οι εκπαιδευτικοί θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο από όπου και θα λαμβάνουν αριθμό προτεραιότητας και στη συνέχεια θα κατευθύνονται στο γραφείο του τμήματος αναπληρωτών στο ισόγειο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Σημαντικά επίσης:

Υποβολή δικαιολογητικών εκπ/κών για διορισμούς: Από 2 έως 30 Μαΐου στις Δ/νσεις Εκπ/σης – Προκήρυξη ΑΣΕΠ

Διορισμοί στην Ειδική Αγωγή: 31 Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με την κατάθεση αιτήσεων

Διευθύνσεις και τηλέφωνα όλων των ΠΔΕ – ΔΠΕ – ΔΔΕ της χώρας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση