Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 η Β Φάση προσλήψεων αναπληρωτών-Τον Νοέμβριο η Παράλληλη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 η Β Φάση προσλήψεων αναπληρωτών – Τον Νοέμβριο 2020 οι προσλήψεις για τις ανάγκες της Παράλληλης Στήριξης – Ενημέρωση από τον αιρετό ΚΥΣΔΕ Νεκτάριο Κορδή.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 η Β Φάση

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αιρετού ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή στο f.b, η Β Φάση προσλήψεων αναπληρωτών στη Γενική εκπαίδευση, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) και στα Μουσικά Σχολεία (και ΖΕΠ προσθέτουμε εμείς) αναμένεται την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι  Β Φάση προσλήψεων για τις ανάγκες της Παράλληλης Στήριξης έχει προγραμματισθεί για τον προσεχή Νοέμβριο 2020.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του αιρετού

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου αναμένεται η Β φάση προσλήψεων αναπληρωτών στα Μουσικά Σχολεία, τη Γενική εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση!

Για την Παράλληλη στήριξη

με βάση τον προγραμματισμό του Υπουργείου οι επόμενες προσλήψεις θα γίνουν το… Νοέμβριο!

Η συγκέντρωση κενών δεν έχει ολοκληρωθεί και συνεπώς δεν υπάρχει ακριβής εικόνα των κενών!

Το σίγουρο είναι

ότι εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε όλες τις δομές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!

Και επειδή τα σχολεία ξεκίνησαν “κανονικά” κατά το Υπουργείο, πιθανώς να μας πουν ακόμη και τώρα ότι δεν υπάρχουν κενά!!!

Το επιτελικό κράτος των α(χ)ρίστων είναι εδώ!

Ο αγώνας για την υπεράσπιση του δημόσιου αγαθού της Παιδείας και της Υγείας είναι μπροστά μας απέναντι στα όποια επικοινωνιακά παιχνίδια περί “κανονικότητας”!

Η χθεσινή μέρα στα σχολεία με τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν είναι αψευδής μάρτυρας…

Νεκτάριος Κορδής

Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ

Δείτε επίσης

Νέοι Προϊστάμενοι Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής-Δ/νσεων Σπουδών Α/θμιας και Β/θμιας-Αυτοτελούς Τμήματος Εκπ/σης προσφύγων
Μετατάξεις 106 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας από κλάδο σε κλάδο και από Β/θμια σε Α/θμια
Μετατάξεις 43 εκπαιδευτικών: Από κλάδο σε κλάδο Β/θμιας, Α/θμια σε Β/θμια, Δ/θμια Εκκλ/κή σε Β/θμια, ΕΔΙΠ σε Β/θμια – 2020/21
Μετατάξεις εκπαιδευτικών σε θέσεις ΕΕΠ-ΕΔΙΠ των ΑΕΙ και ΕΔΙΠ των ΑΕΑ | Ορθή επανάληψη

Πριν φύγετε

Εγγραφο Υπουργείου Παιδείας: Απουσία σε όσους μαθητές/τριες δεν φορούν μάσκα
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

1 Σχόλιο

  1. ΜΑΡΊΑ ΓΚΟΖΗ σε

    Κυρίε Βουγια πέρυσι είχαν πει επίσης στη Β φάση ότι δε θα έχει παράλληλες αλλά είχε πάρει τελικά ελάχιστες βέβαια. Πχ στην αιτωλοακαρνανια είχε πάρει πέρυσι β φάση 1 παράλληλη και 1 ειδικής αγωγής. Τώρα σίγουρα δε θα δοθεί ούτε μια παράλληλη; Επίσης, ξέρετε ποια είναι τα κριτήρια έγκρισης ενός τμήματος ένταξης? Έχω δηλώσει μια περιοχή που έχουν ζητήσει τμήμα ένταξης,, αλλά δεν ξέρω αν έχει εγκριθεί και αν θα σταλεί αναπληρωτής.

Γράψτε μία απάντηση