“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παράταση Μηχανογραφικών: Εως την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παράταση Μηχανογραφικών: Εως την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Παράταση Μηχανογραφικών: Εως την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Εως την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής Μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, σύμφωνα με Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στην Ανακοίνωση:

  • Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 15-7-2019 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά τις ώρες σχολείων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το Μηχανογραφικό δελτίο.
  • Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα Μηχανογραφικά δελτία.

Κλείδωμα εφαρμογής

Ακολούθως η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των Μηχανογραφικών δελτίων.

Οσοι οριστικοποίησαν το Μηχανογραφικό

Οσον αφορά στους υποψήφιους που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό δελτίο, όπως αναφέρει το Υπουργείο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Είχε ανακοινωθεί νωρίτερα η παράταση από την Υπουργό Παιδείας

Υπενθυμίζεται πως η παράταση στην υποβολή των Μηχανογραφικών, ανακοινώθηκε από την Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως, κατά την σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όλα τα νέα τμήματα θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τον Σεπτέμβριο.

Δείτε ακόμη:

Δηλώσεις Κεραμέως: Ασυλο – Μηχανογραφικά – Εξεταστικό – Νομική Πάτρας – Νομοσχέδια

Ειδικά Μαθημάτα ΓΕΛ – ΕΠΑΛ: Στατιστικά Πανελλαδικών 2019

Κλιμάκωση μορίων Πανελλαδικών 2019 και Βαθμολογίες Ειδικών Μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Τροποποίηση Απόφασης για Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Ειδικών Κατηγοριών

Δείτε επίσης:

Κλιμάκωση μορίων Πανελλαδικών 2019 και Βαθμολογίες Ειδικών Μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Στατιστικά στοιχεία Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει τα Στατιστικά στοιχεία κλιμάκωσης μορίων των υποψηφίων Γενικών Λυκείων ανά ομάδα προσανατολισμού, καθώς και των Επαγγελματικών Λυκείων ανά Τομέα/Ειδικότητα.

Στατιστικά κλίμακας μορίων ΕΠΑΛ

Στατιστικά κλίμακας μορίων ΓΕΛ

_________________________________

Βαθμολογία Ειδικών Μαθημάτων  ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει τις Βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων, καθώς και των Μουσικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους

στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr 

πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Το Υπουργείο υπενθυμίζει ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://exams.it.minedu.gov.gr  (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Δευτέρα 15-7-2019, προθεσμία που είναι αποκλειστική.

Και προτείνει οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση