Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη αιρετών: Ενημέρωση από τον αιρετό Β. Παληγιάννη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια: Ενημέρωση από τον αιρετό ΚΥΣΠΕ Βασίλη Παληγιάννη.

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων

Οπως ενημερώνει ο αιρετός στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Βασίλης Παληγιάννης, με βάση πληροφορίες του, αναμένεται να δοθεί παράταση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια ΠΥΣΠΕ-ΑΠΥΣΠΕ-ΚΥΣΠΕ.

Η παράταση σύμφωνα με τον αιρετό, θα είναι της τάξεως της μιας εβδομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την αρ. πρωτ.: Φ.350 / 33 / 124050 / Ε3/18-09-2020 Εγκύκλιο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως, για τις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης,  οι υποψηφιότητες εκ μέρους συνδυασμών υποψηφίων, ή μεμονωμένων υποψηφίων, πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Επίσης η ΟΛΜΕ και η ΠΟΣΕΕΠΕΑ εξέδωσαν ανακοινώσεις αναφορικά με την προκήρυξη των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών -ΕΕΠ–ΕΒΠ.

Η ΟΛΜΕ έθεσε 3 ερωτήματα προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ αναφορικά με τις εκλογές και η ΠΟΣΕΕΠΕΑ

κατέθεσε αίτημα για αναβολή των εκλογών αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ, ΠΥΣΕΕΠ) προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Δείτε την Ανακοίνωση του αιρετού ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη

Αθήνα, 23/9/2020

Παράταση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές των αιρετών

Σας ενημερώνω ότι με βάση τις πληροφορίες μου θα δοθεί παράταση μιας εβδομάδας για την υποβολή των υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Κ.Υ.Σ.Π.Ε.

Πάντα στη διάθεσή σας

Παληγιάννης Βασίλης

Δείτε επίσης

Αίτημα αναβολής εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια απέστειλε η ΠΟΣΕΕΠΕΑ στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ
Εκλογές για αιρετούς εκπροσώπους ΕΕΠ και ΕΒΠ για ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ | Ανακοίνωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ
 ΔΟΕ για εκλογές Υπηρεσιακών Συμβουλίων: Οδηγίες προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών A/θμιας Εκπ/σης
ΟΛΜΕ για εγκύκλιο εκλογών υπηρεσιακών συμβουλίων: 3 ερωτήματα ζητούν απαντήσεις
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση