Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παράταση θητείας συνδικαλιστικών οργάνων και αιρετών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Δημοσίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παράταση θητείας συνδικαλιστικών οργάνων και αιρετών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Δημοσίου με τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ με διάταξη νόμου που θα κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση η θητεία των συνδικαλιστικών οργάνων και των αιρετών μελών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια παρατείνεται μέχρι 31.12.2021.

Η ρύθμιση θα προωθηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών και την ενημέρωση στην ΑΔΕΔΥ την πραγματοποίησε η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Π. Χαραλαμπογιάννη.

Υπενθυμίζουμε πως ΔΟΕ και ΟΛΜΕ με ανακοινώσεις τους

πληροφορούσαν πως  αρνητική υπήρξε η απάντηση του Υπουργού Εργασίας στο αίτημα της ΑΔΕΔΥ για παράταση θητείας των διοικητικών οργάνων των συνδικαλιστικών οργανώσεων μέχρι 31.03.2022 και ως εκ τούτου ή οι Σύλλογοι εκπαιδευτικών θα έπρεπε να προχωρήσουν σε άμεση προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ή θα προσέφευγαν στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης.

Δείτε

Μη παράταση θητείας ΔΣ Σωματείων: Ενημέρωση από ΟΛΜΕ
Δεν δίδεται παράταση θητείας στα όργανα συνδικαλιστικών οργανώσεων-Αρνητική η απάντηση του Υπ. Εργασίας στην ΑΔΕΔΥ

______________

Δείτε την Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Προς:

  1. Ομοσπονδίες μέλη ΑΔΕΔΥ
  2. Νομαρχιακά Τμήματα ΑΔΕΔΥ
  3. Γενικοί Σύμβουλοι
Θέμα: Παράταση θητείας συνδικαλιστικών οργάνων και αιρετών μελών στα υπηρεσιακά συμβούλια μέχρι 31.12.2021.

Συνάδελφοι,

Ύστερα με τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Π. Χαραλαμπογιάννη, μας ενημέρωσε ότι με διάταξη του Νόμου  που προωθείται στη Βουλή για ψήφιση, η θητεία των συνδικαλιστικών οργάνων και των αιρετών μελών στα υπηρεσιακά συμβούλια παρατείνεται μέχρι 31.12.2021.

Δείτε επίσης

ΟΛΜΕ: Τηλεκπαίδευση μόνο στο χώρο των σχολείων με εξοπλισμό που θα παράσχει η υπηρεσία
Απεργία αποχή από εξ αποστάσεως εκπαίδευση στις υπό κατάληψη σχολικές μονάδες από την ΟΛΜΕ
Προτάσεις Γ.Σ ΕΛΜΕ: Στοπ στην απεργία αποχή-Αγώνας με άλλους τρόπους-Τηλεκπαίδευση μόνο από τα σχολεία
 Διορισμοί: Κλήρωση ΑΣΕΠ Προκηρύξεων 1ΓΤ-2ΓΔ-Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση