“Παρέμβαση” με τρικάκια στο πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως | Η απάντησή της- Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου κου Χρήστου Ταραντίλη.
“Παρέμβαση” με τρικάκια
Αργά το βράδυ εχθές Τετάρτη 03.02, άγνωστη ομάδα ατόμων έριξαν τρικάκια στο πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως στο Χαλάνδρι και μετά εξαφανίστηκαν.
Με ανάρτησή τους στο διαδίκτυο τα εν λόγω άτομα κοινοποίησαν φωτογραφίες με την πράξη τους αναφέροντας:
“Από τη σημερινή μας επίσκεψη στο γραφείο της Νίκης Κεραμέως στο Χαλάνδρι. Πετάχτηκαν τρικάκια, θυροκολλήθηκε κείμενο. Καμία σκέψη για μπάτσους στις σχολές, face control και διαγραφές. Καλούμε όλους/ες τους/τις απανταχού εξεγερμένους/ες σε ατομικό και συλλογικό αγώνα”.
Επίσης με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως μίλησε για “Παρέμβαση” από εκείνους που υπερασπίζονται την παραβατικότητα στα Πανεπιστήμια.
Η ανάρτηση της Υπουργού
“Παρέμβαση” απόψε στο πολιτικό μου γραφείο …από εκείνους που υπερασπίζονται την παραβατικότητα στα Πανεπιστήμια, την ανεξέλεγκτη είσοδο και την «αιωνιότητα» στη φοίτηση. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για το Πανεπιστήμιο που αξίζει στα παιδιά μας.
Τέλος
σε ανακοίνωση για το συμβάν προχώρησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κος Χρήστος Ταραντίλης αναφέροντας πως:
“Τραμπούκοι πέταξαν τρικάκια με απειλητικό περιεχόμενο σήμερα στο πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Αν νομίζουν ότι με αυτό το λόγο θα φοβίσουν την Υπουργό και την κυβέρνηση, ώστε να μην προχωρήσουν οι αλλαγές στα ΑΕΙ κάνουν λάθος.
Η βία δεν έχει θέση ούτε στα Πανεπιστήμια, ούτε στην κοινωνία. Τα ΑΕΙ είναι χώροι γνώσης και ελεύθερης διακίνησης των ιδεών κι όχι χώροι ανομίας και τραμπουκισμών.
Οι αλλαγές θα προχωρήσουν γιατί αυτό απαιτεί η μεγάλη πλειονότητα των φοιτητών, των καθηγητών και της κοινωνίας”.
Δείτε σχετικά
Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τα τρικάκια στο πολιτικό γραφείο της Ν. Κεραμέως και απάντηση της Ν.Δ
Δείτε επίσης
Απαντήσεις Κεραμέως σε ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ για το νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια
Νίκη Κεραμέως για Πανεπιστήμια: Κοινής λογικής το νομοσχέδιο το οποίο εισάγουμε προς ψήφιση
Μερόπη Τζούφη-Πανεπιστήμια: “Η κυβέρνηση υψώνει -μεταφορικά και κυριολεκτικά- φραγμούς στα ΑΕΙ”
Χαρά Κεφαλίδου για Πανεπιστήμια: Αποσπασματικό το νομοσχέδιο, χωρίς κανένα διάλογο με τους εμπλεκόμενους
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια και την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια
Υπουργείο Παιδείας-Ερωτήσεις και Απαντήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ-ασφάλεια Πανεπιστημίων
Δείτε ακόμη
Μ. Τζούφη: “Η Δημοκρατία δε μπαίνει στο ψυγείο-Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του ΥΠΑΙΘ”
Χαρά Κεφαλίδου-Δήλωση με αφορμή το νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια που κατέθεσε η Κυβέρνηση
Παρακαλούμε μην παραλείπετε να αναφέρετε το especial.gr ως πηγή, με ενεργό link προς τη διεύθυνση https://www.especial.gr/paremvasi-me-trikakia-sto-politiko-grafeio-tis-ypourgou-paideias-nikis-keramews-i-apantisi-tis/ όταν αναδημοσιεύετε το περιεχόμενό μας.