Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΠΑΣΑΔ για προσλήψεις αναπληρωτών: Σήμερα, Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020, τρέχουν τα προγράμματα Γενικής και Ειδικής (ΣΜΕΑΕ – ΚΕΣΥ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΠΑΣΑΔ για προσλήψεις αναπληρωτών: Σήμερα, Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020,  τρέχουν τα προγράμματα Γενικής και Ειδικής (ΣΜΕΑΕ – ΚΕΣΥ) – Δεν θα γίνουν προσλήψεις στην Παράλληλη Στήριξη και στις Τ. Υ. στην Α Φάση.

ΠΑΣΑΔ για προσλήψεις αναπληρωτών

Σύμφωνα με ενημέρωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ), 3.300 Δάσκαλοι (ΠΕ70) θα προσληφθούν στη Γενική και 360 θα καλύψουν θέσεις σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ.

Επίσης σύμφωνα με την ενημέρωση δεν θα γίνουν προσλήψεις στην Α Φάση στην Παράλληλη Στήριξη και στις Τάξεις Υποδοχής (ΤΥ).

Εν κατακλείδι, σημειώνει ο ΠΑΣΑΔ, σήμερα τρέχουν τα προγράμματα Γενική και Ειδική (ΣΜΕΑΕ – ΚΕΣΥ).

Δείτε αναλυτικά την Ενημέρωση
ΠΑΣΑΔ 21/08/2020: Ενημέρωση

Σήμερα θα τρέξει το σύστημα για να καλύψει τα 4000 κενά Γενικής ΠΕ70 (που δήλωσαν οι διευθύνσεις;) με περίπου 3300 δασκάλους, καλύπτοντας το 80% στο σύνολό τους και μόνο σε λίγες περιπτώσεις το 100% (σε απομακρυσμένες περιοχές), ενώ 360 συνάδελφοι ακόμη θα καλύψουν θέσεις Ειδικής (ΣΜΕΑΕ – ΚΕΣΥ)

Δυστυχώς εκτός της μερικής κάλυψης των κενών που επιχειρείται, δε θα γίνουν προσλήψεις στην παράλληλη στήριξη και στις Τ. Υ., πράγμα που θεωρούμε πως είναι εκπαιδευτικά τεράστιο λάθος και πολιτικά μεγάλο ατόπημα και μας γυρίζει μια 6ετία πίσω!

Η Α’ φάση προσλήψεων πλέον δεν υπάρχει και πισωγυρίζουμε στο άδικο και μίζερο “προσλήψεις προγραμμάτων”.

Οπότε και σύμφωνα πλέον με την νέα τακτική του Υπουργείου, σήμερα τρέχουν τα προγράμματα Γενική και Ειδική (ΣΜΕΑΕ – ΚΕΣΥ)

ΠΑΣΑΔ

Δείτε επίσης

Κατανομή πιστώσεων αναπληρωτών Α Φάσης για το 2020-21
Νέα ενημέρωση για τις προσλήψεις αναπληρωτών: Που κατέληξε το Υπουργείο
Ενημέρωση αιρετού Κορδή Ν: Σήμερα 21.08 οι προσλήψεις αναπληρωτών στη Γενική, τις ΣΜΕΑΕ και Τμήματα Eνταξης
Παληγιάννης: Παρασκευή 21.08.2020 προσλήψεις αναπληρωτών-Η Παράλληλη αργότερα
Ενημέρωση για διορισμούς-προσλήψεις-αποσπάσεις, από τον αιρετό ΚΥΣΔΕ Ν. Κορδή

Δείτε ακόμη

 ΦΕΚ διορισμού εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής | Ονόματα
Ζαχαράκη στον ΣΚΑΙ για λειτουργία σχολείων-μάσκες-αριθμό μαθητών-Ολοήμερα-γιορτές και εκδηλώσεις
 Ανοιγμα σχολείων 2020-21: Απουσίες-Μεταφορές-Ειδικά Σχολεία-Μάσκες-Τηλεκπαίδευση-Πανεπιστήμια
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση