Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΠΑΣΑΔ για βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που εκδίδονται από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης | Διευκρινίσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΠΑΣΑΔ για βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που εκδίδονται από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης – Διευκρινίσεις μετά από επικοινωνία του Συλλόγου με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΠΑΣΑΔ για βεβαιώσεις προϋπηρεσίας

Αναφορικά με την προϋπηρεσία της Α’ φάσης προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κοινοποίησε ενημέρωση ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ).

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ και μετά από ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η προσμέτρηση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών της Α’ φάσης για τους πίνακες κατάταξης ισχύει κανονικά από 1η Σεπτεμβρίου 2022, όπως φαίνεται και στο ΟΠΣΥΔ, αν και οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που εκδίδονται από τις Διευθύνσεις έχουν ως ημερομηνία έναρξης 5 Σεπτεμβρίου.

Εν κατακλείδι αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ) “το χαρτί της Πρωτοβάθμιας για κάθε χρήση ΔΕΝ αφορά στη μοριοδότηση”.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ

Επειδή έχει δημιουργηθεί σε πολλούς συναδέλφους η απορία αναφορικά με την προϋπηρεσία της Α’ φάσης, επικοινωνήσαμε με το Υπουργείο για διευκρινίσεις.

Οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που εκδίδονται από τις Διευθύνσεις έχουν ως ημερομηνία έναρξης 5 Σεπτεμβρίου. Δε θα μπορούσαν να γράφουν κάτι διαφορετικό, καθώς, τότε έγινε η ανάληψη υπηρεσίας.

Για να μην υπάρχει σύγχυση, η προσμέτρηση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών της Α’ φάσης για τους πίνακες κατάταξης ισχύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ από 1/9, όπως φαίνεται και στο ΟΠΣΥΔ.

Το χαρτί της Πρωτοβάθμιας για κάθε χρήση ΔΕΝ αφορά στη μοριοδότηση.

ΠΑΣΑΔ

Δείτε επίσης

Υπερωρίες για διορισμούς-προσλήψεις-υπηρ. μεταβολές-αξιολόγηση-λειτουργία σχολ. μονάδων, στο ΥΠΑΙΘ 

Πίνακες 3ΕΑ/2022 με αφαίρεση διορισμένων: Επικαιροποίηση με νέες επισημάνσεις 

Ελεγχος στοιχείων μαθητών ειδικών εκπ/κών αναγκών που φοιτούν στο γενικό σχολείο-Οδηγίες ΥΠΑΙΘ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση