Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πάσχοντες από Συγγενείς Καρδιοπάθειες: Συνάντηση Προέδρου Πανελληνίου Συνδέσμου Κ. Χόρτη με Γραμματέα ΑμεΑ Ν.Δ Κ. Λολίτσα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πάσχοντες από Συγγενείς Καρδιοπάθειες: Συνάντηση Προέδρου Πανελληνίου Συνδέσμου Κωνσταντίνου Χόρτη με Γραμματέα ΑμεΑ Ν.Δ Κωνσταντίνο Λολίτσα.

Πάσχοντες από Συγγενείς Καρδιοπάθειες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες κο Κωνστανίνο Χόρτη είχε ο Γραμματέας ΑμεΑ της ΝΔ κος Κωνσταντίνος Λολίτσας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος εκπροσωπεί περίπου 30.000 ενηλίκους πάσχοντες καθώς και έναν σημαντικό αριθμό ανηλίκων συνασθενών.

Αποτελούν μέλος και μετέχουν στη Διοίκηση της ΕΣΑμεΑ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σπάνιων Νοσημάτων Παθήσεων, της Global Heart Hub και του European Congenital Heart Disease Group.

Ο κος Λολίτσας άκουσε με μεγάλη προσοχή από τον Πρόεδρο τις δράσεις του Συνδέσμου, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα και δεσμεύτηκε να είναι αρωγός και να συνδράμει με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπαθειες και των οικογενειών τους.

Δείτε επίσης

Καθολική προσβασιμότητα στους χώρους πολιτισμού: Συνάντηση Υφυπουργού Ν. Γιατρομανωλάκη με Γραμματείς Τομέων Ν.Δ 

Αιτήσεις για Προσωπικό Βοηθό ΑμεΑ: Κάλεσμα ΕΣΑμεΑ προς όλους τους ενδιαφερόμενους 

Διάκριση ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου: Αναδείχθηκε ως ένα απο τα κορυφαία σχολεία επαγγελματικής εκπαίδευσης της Ευρώπης 

Δείτε ακόμη

Ημερίδα: Κοινωνική Εργασία στην Εκπαίδευση-Διαχείριση Περιπτώσεων Κακοποίησης/Παραμέλησης Ανηλίκων-07.05.2022 

Ερευνα για Τηλεκπαίδευση: Mαθητές μιλούν για άγχος, ψυχική εξάντληση, μοναξιά, φόβο, θλίψη, θυμό 

Εξετάσεις Ελληνικής PISA: Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 θα διεξαχθούν σε εθνικό επίπεδο

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση