Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΠΑΣΥΔΕΕΑ: Εκπτωση σε μόνιμους και αναπληρωτές για όλο το χρόνο για δρομολόγια που εκτελεί και το πλοίο “Άνεμος”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΠΑΣΥΔΕΕΑ: Εκπτωση σε μόνιμους και αναπληρωτές για όλο το χρόνο για δρομολόγια που εκτελεί και προσεγγίζει το πλοίο “Άνεμος” της εταιρείας AΕGEAN SEA LINES.

ΠΑΣΥΔΕΕΑ – Εκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ακολουθεί Ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής (ΠΑΣΥΔΕΕΑ) σχετικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του για μόνιμη έκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για εκπαιδευτικούς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ανακοίνωση ΠΑΣΥΔΕΕΑ

Κατόπιν αιτήματος των εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΑΣΥΔΕΕΑ) στο Υπουργείο Ναυτιλίας, αναφορικά με μόνιμη έκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για εκπαιδευτικούς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, το Υπουργείο Ναυτιλίας ανταποκρίθηκε και διαβίβασε το αίτημα στις Ναυτιλιακές εταιρείες.

Σε απάντηση του αιτήματός μας η εταιρεία AΕGEAN SEA LINES εξασφαλίζει για όλο το χρόνο σε μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς 20% έκπτωση για δρομολόγια που εκτελεί και προσεγγίζει το πλοίο “Άνεμος” στις Δυτικές Κυκλάδες.

Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Ναυτιλίας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Κυριαζοπούλο Ευάγγελο για την άμεση ανταπόκριση και στήριξή μας όσον αφορά την ικανοποίηση του αιτήματός μας.

Εκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Το «Άνεμος» επέστρεψε στα νησιά της Σίφνου, της Σερίφου και της Μήλου με δρομολόγια από τον Πειραιά, από τις αρχές Απριλίου του 2024.  Το πλοίο «Άνεμος» της εταιρείας Aegean Sea Lines έκανε την εμφάνισή του στις Κυκλάδες το καλοκαίρι του 2023 εξυπηρετώντας και ενισχύοντας τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες των Δυτικών Κυκλάδων και είχε δρομολογηθεί τους τελευταίους μήνες στην άγονη γραμμή Λαυρίου – Λήμνου – Άγιου Ευστράτιου – Καβάλας, ελλείψει άλλου καραβιού.

Δείτε επίσης

Στοιχεία για την Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια και τρόποι πιστοποίησης-Τι συμβαίνει αν κάποιος διοριστεί χωρίς αυτή 

Αποσπάσεις δόκιμων εκπαιδευτικών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ): Τι ισχύει σύμφωνα με το Υπ. Παιδείας 

Προκήρυξη 2Κ-2024: 817 θέσεις Νοσηλευτών-Κ.Λ-Ψυχολόγων-Φυσ/πευτών-Εργοθ/τών-Πληροφορικής-Ιατρών-Μηχανικών-Διοικητικών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση