“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΠΔΕ Αττικής προς ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επισπεύστε την υποβολή αίτησης να αποφευχθεί συμφόρηση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΠΔΕ Αττικής προς ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επισπεύστε την υποβολή αίτησης να αποφευχθεί συμφόρηση. Ανακοίνωση σχετικά με την Πρόσκληση υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) – Εχουν κατατεθεί λιγότερο από το 7% των αναμενόμενων αιτήσεων.

ΠΔΕ Αττικής προς ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επισπεύστε την υποβολή αίτησης να αποφευχθεί συμφόρηση

Ανακοίνωση σχετικά με την Πρόσκληση υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) για την υποβολή δικαιολογητικών στο πλαίσιο των 1ΕΑ/2019 και 2ΕΑ/2019 Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ

Δεδομένου ότι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, έως σήμερα, 14/5/2019, έχει κατατεθεί στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής λιγότερο από το 7% των αναμενόμενων αιτήσεων,

παρακαλούμε τους υποψηφίους,

ιδίως εκείνους των οποίων ο φάκελος των απαιτούμενων δικαιολογητικών είναι πλήρης,

να επισπεύσουν την υποβολή τους στην Υπηρεσία μας, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερβολική συμφόρηση στο πέρας της προθεσμίας και να είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων. Θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο τις τελευταίες μέρες να προσέλθουν, κυρίως, οι υποψήφιοι οι οποίοι αναμένουν δικαιολογητικά και δεν έχουν τη δυνατότητα να τα έχουν στην κατοχή τους νωρίτερα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προσέρχεστε και χωρίς να έχετε κλείσει ραντεβού.

Στην περίπτωση αυτή όμως, θα εξυπηρετηθείτε με σειρά προτεραιότητας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι αυτήν την εβδομάδα τα ήδη προγραμματισμένα ραντεβού είναι περιορισμένα, οπότε σας συστήνουμε να προσέλθετε προκειμένου να καταθέσετε την αίτησή σας.

Δείτε επίσης:

Ερωτήσεις και Απαντήσεις της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για τις αιτήσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση