Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ: Επίσκεψη και κοπή πίττας από την Ευρωβουλευτή Α.Μ. Ασημακοπούλου και τον Γραμματέα ΑμεΑ Ν.Δ Κ. Λολίτσα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ: Επίσκεψη και κοπή πίττας από την Ευρωβουλευτή κα Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και τον Γραμματέα ΑμεΑ Ν.Δ κο Κ. Λολίτσα, στην Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και συνοδές αναπηρίες. 

Ο Γραμματέας ΑμεΑ της Νέας Δημοκρατίας κος Κωνσταντίνος Λολίτσας επισκέφθηκε σήμερα μαζί με την Ευρωβουλευτή κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, την Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και συνοδές αναπηρίες (ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ).

Η δομή λειτουργεί

δύο Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας στην Άνοιξη και στο Χαλάνδρι Αττικής, μια Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, ένα ΚΑΠΗ ΑμεΑ, ένα κέντρο πρόληψης και συμβουλευτικής με έμφαση στην πρώιμη παρέμβαση, ένα Πολυκέντρο στο Γαλάτσι σε συνεργασία με τον Δήμο και έναν αθλητικό Σύλλογο τον «Διαγόρα».

Κοπή πίττας

Μετά την ξενάγηση στους χώρους της δομής, η Ευρωβουλευτής έκοψε την πίττα για το 2022, συνομίλησε με τους ωφελούμενους και το προσωπικό και εξήρε την προσφορά και τις προσπάθειες του Προέδρου κ. Όμηρου Εμμανουηλίδη.

Δήλωσε δε,

ότι θα είναι -όπως και στο παρελθόν- δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν και αυτό είναι το μήνυμα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος απέδειξε πως οι προεκλογικές δεσμεύσεις λέγονται, για να γίνονται πράξη.

Δείτε επίσης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση