Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πελώνη: Eμβολιασμοί εφήβων-υποχρεωτικότητα εμβολιασμών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πελώνη: Eμβολιασμοί εφήβων-υποχρεωτικότητα εμβολιασμών: Ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα-Ανοίγει η πλατφόρμα-Ανακοινώσεις για υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες.

Πελώνη: Eμβολιασμοί εφήβων-υποχρεωτικότητα εμβολιασμών

“Την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξει -ύστερα από θετική γνώμη της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών- η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εθελοντικό εμβολιασμό των εφήβων ηλικίας 15 έως 17 ετών, μετά από γονεϊκή συναίνεση.

Την προσεχή Δευτέρα, στην καθιερωμένη τακτική ενημέρωση, θα δοθούν οδηγίες σε ό,τι αφορά τα ερωτήματα για το πώς θα κλείνεται το ραντεβού και πώς θα εξασφαλίζεται η συναίνεση των γονέων και κηδεμόνων”.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε,

μεταξύ άλλων αναφορικά με την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου (08.07.2021) η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Αριστοτελία Πελώνη.

Σχετικά με το θέμα της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Αριστοτελία Πελώνη απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε πως:

“Οπως γνωρίζετε, η Κυβέρνηση, μετά από σχετικό ερώτημά της, έλαβε σχετική εισήγηση από την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής, που αφορά την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες.

Η Κυβέρνηση, λοιπόν, θ’ ανακοινώσει τις σχετικές αποφάσεις την επόμενη εβδομάδα”.

Δείτε επίσης

50η Εγκύκλιος-Μέτρα στο δημόσιο για τον κορονοϊό: Στελέχωση υπηρεσιών-self test από μη εμβολιασμένους
Νέα μέτρα covid-ΦΕΚ: ΔημόσιεςΥπηρεσίες-Μετακινήσεις με πλοία, αεροπλάνα-Τι θα ισχύει στην εστίαση & ψυχαγωγία από 15.07
ΦΕΚ: Διάθεση 4 self test σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα-Διάθεση από supermarkets στην Αχαΐα
 Υποχρεωτικότητα εμβολιασμού εκπαιδευτικών: Τι είπε η Υπουργός Ν. Κεραμέως και η Υφυπουργός Ζ. Μακρή

Πριν φύγετε

Το νομοσχέδιο Αναβάθμιση Σχολείου και Ενδυνάμωση Εκπαιδευτικών: 172 άρθρα-238 σελίδες
Από ποιους θα γίνεται η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών: Φορείς και όργανα επιμόρφωσης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση