Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πένθος στη Λαμία: Εφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής Ηρακλής Οικονόμου 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πένθος στη Λαμία: Εφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής Ηρακλής Οικονόμου  – Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Λαμίας.

Πένθος στη Λαμία

Στα 56 του χρόνια ο εκπαιδευτικός Ηρακλής Οικονόμου άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 30 Απριλίου 2023.

Ο Ηρακλής εργαζόταν ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στο 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας και με την προσφορά του στην πόλη και τον αθλητισμό είχε την εκτίμηση της εκπαιδευτικής κοινότητας. Για τον χαμό του ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του εκφράζει την οδύνη και τη βαθιά θλίψη του, χαρακτηρίζοντας των Ηρακλή “εμβληματική προσωπικότητα όπου διακρινόταν για το ήθος, την εντιμότητα, την μαχητικότητα του αλλά και την αγάπη του για τον αθλητισμό”.

Το Δ.Σ του Συλλόγου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και αποφάσισε αντί στεφάνου να κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) Λαμίας

“Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Λαμίας εκφράζει την βαθιά θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό του εκπαιδευτικού/ γυμναστή του 5ου ΓΕΛ Λαμίας Ηρακλή Οικονόμου.

Ο Ηρακλής Οικονόμου υπήρξε μια εμβληματική προσωπικότητα όπου διακρινόταν για το ήθος, την εντιμότητα, την μαχητικότητα του αλλά και την αγάπη του για τον αθλητισμό. Υπηρέτησε επί σειρά ετών ως καθηγητής φυσικής αγωγής στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά και ως προπονητής ομάδων του handball. Άνθρωπος της προσφοράς που με την ευγένεια και την καλοσύνη του κατάφερε να κερδίσει την αγάπη όλης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας.

Από σήμερα αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στο 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας όσο και στις καρδιές όλων μας..

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και αποφάσισε αντί στεφάνου να κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας”.

Δείτε επίσης

Εφυγε από τη ζωή ο Νίκος Παπαγεωργίου, εκπαιδευτικός φιλόλογος με μεγάλη πολιτιστική δραστηριότητα 

Πριν φύγετε

Εγκύκλιος για αναστολή προσλήψεων-υπηρεσιακών μεταβολών-χορήγησης κανονικών αδειών και άδειες εκλογών 

Κεραμέως για νέο μισθολόγιο και συνθήκες εργασίας εκπαιδευτικών-συνέντευξη διευθυντών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση