Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πες το με μια κάρτα: Ενόψει των Χριστουγέννων η Eιδική Aγωγή συσπειρώνεται

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πες το με μια κάρτα: Ενόψει των Χριστουγέννων η Eιδική Aγωγή συσπειρώνεται-Στόχος μας να γεμίσουν χρώματα και ευχές τα νοσοκομεία της πόλης μας.

Πες το με μια κάρτα

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία εκπαιδευτικού προσωπικού που εργάζεται σε ΣΜΕΑΕ της Κεντρικής Μακεδονίας με εθελοντικό χαρακτήρα, που στόχο έχει την προσφορά αλληλεγγύης σε αυτούς που αγωνίζονται μαχόμενοι την πανδημία covid_19.

Αναλυτικά
Ενόψει των Χριστουγέννων η Eιδική Aγωγή συσπειρώνεται.

Στόχος μας να γεμίσουν χρώματα και ευχές τα νοσοκομεία της πόλης μας.

Ενεργοποιούμε τους μαθητές μας, ετοιμάζουμε όλοι μαζί ευχετήριες κάρτες ή ζωγραφιές,τις προωθούμε στις κοινωνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων της πόλης μας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία εκπαιδευτικού προσωπικού που εργάζεται σε ΣΜΕΑΕ της Κεντρικής Μακεδονίας με εθελοντικό χαρακτήρα που στόχο έχει την προσφορά αλληλεγγύης σε αυτούς που αγωνίζονται μαχόμενοι την πανδημία covid_19.

Με αρχή λοιπόν τη Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτικοί που εργάζονται στις ΣΜΕΑΕ όλων των βαθμίδων μαζί με τους μαθητές θα δημιουργήσουμε ευχετήριες κάρτες στέλνοντας αγάπη και λόγια ελπίδας σε γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλευόμενους κατόπιν συνεννόησης με τις κοινωνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων της πόλης.

Επειδή όμως προσδοκούμε να γίνουμε ένας συνδετικός κρίκος και με την υπόλοιπη Ελλάδα, απευθυνόμαστε σε συναδέλφους ΣΜΕΑΕ πράττοντας το ίδιο για τα νοσοκομεία της περιοχής που εργάζονται.

Τους καλούμε λοιπόν αρχικά να κάνουν join στη σελίδα πες το με μια κάρτα και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την οργάνωση της δράσης μπορούν να απευθύνονται στο μέηλ ekpaideutikoieidikisagwgis@yahoo.com.

Ενόψει των Χριστουγέννων η ειδική αγωγή συσπειρώνεται. Στόχος μας να γεμίσουν χρώματα και ευχές τα νοσοκομεία της πόλης μας.

Ενεργοποιούμε τους μαθητές μας, ετοιμάζουμε όλοι μαζί ευχετήριες κάρτες ή ζωγραφιές,τις προωθούμε στις κοινωνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων της πόλης μας. Έτσι κανείς δεν θα είναι “μόνος”.

Όλοι θα ευχηθούμε σε όλους. Βοήθησε και εσύ να φτάσει το μήνυμα μας σε όλη την Ελλάδα. Με ανακυκλώσιμα υλικά που διαθέτουν όλα τα σχολεία.

Με μεράκι και διάθεση που διαθέτουν όλοι οι μαθητές μας.

Στέλνουμε τις ευχές μας στους συνανθρώπους μας μέσα στα νοσοκομεία καθώς και στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Στο τέλος της κάρτας ή της ζωγραφιάς μην ξεχάσετε να βάλετε το μικρό όνομα σας καθώς και το σχολείο σας. Έτσι η κάρτα με τις ευχές θα έχει “πρόσωπο”.

Πρωτοβουλία εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής.

Πες το με μια κάρτα

https://www.facebook.com/specialeducationsupportshealth1/

Δείτε επίσης

Προσλήψεις Παράλληλης Στήριξης: Επιστολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Σχολεία πρόσληψης Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών | Νέο ΦΕΚ
Εκπαίδευση και Δημογραφικές εξελίξεις στην Ελλάδα το 2020
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση