Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πίνακας Ιατροπαιδαγωγικών Κέντρων: Διόρθωση-Προσθήκη μονάδων του Υπουργείου Υγείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πίνακας Ιατροπαιδαγωγικών Κέντρων: Διόρθωση – Προσθήκη μονάδων του Υπουργείου Υγείας, διάγνωσης και έκθεσης πιστοποιητικών μαθησιακών δυσκολιών.

Πίνακας Ιατροπαιδαγωγικών Κέντρων

Η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του ΥΠΑΙΘ διαβίβασε στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στις σχολικές μονάδες της χώρας εγγράφο διόρθωσης και προσθήκης στον επικαιροποιημένο πίνακα μονάδων του Υπουργείου Υγείας, διάγνωσης και έκθεσης πιστοποιητικών μαθησιακών δυσκολιών.

Δείτε αναλυτικά το Διαβιβαστικό του ΥΠΑΙΘ και το έγγραφο του Υπουργείου Υγείας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ —– ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β’

Mαρούσι, 13 -03-2020

Αρ.Πρωτ. 37106 /Δ3

ΘΕΜΑ: Διαβίβαση εγγράφων διόρθωσης και προσθήκης στον επικαιροποιημένο πίνακα μονάδων του Υπ. Υγείας διάγνωσης και έκθεσης πιστοποιητικών μαθησιακών δυσκολιών.

Σχετ.1: Το με αρ. πρωτ. 143318/Δ3/16-09-2019 διαβιβαστικό μας έγγραφο με το συνημμένο με αρ. πρωτ. Γ3α/Γ.Π.οικ.58496/09-08-2019 έγγραφο του Υπ. Υγείας.

Σχετ.2: Τα με αρ. πρωτ. Γ3α/Γ.Π.87941/13-12-2019 και Γ3α/Γ.Π.70231/05-12-2019 έγγραφα του Υπ. Υγείας.

Σε συνέχεια του διαβιβαστικού μας εγγράφου με αρ. πρωτ. 143318/Δ3/16-09-2019 του επικαιροποιημένου πίνακα των μονάδων του Υπ. Υγείας που εκδίδουν πιστοποιητικά ύστερα από διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών, σας διαβιβάζουμε τα με αρ. πρωτ.Γ3α/Γ.Π.87941/13-12-2019 και Γ3α/Γ.Π.70231/05-12-2019 τροποποιητικά έγγραφα του Υπ. Υγείας για την προσθήκη και διόρθωση σε μονάδες του συνημμένου πίνακα, όπως αυτά διαβιβάστηκαν στην υπηρεσία μας.

Η Προϊσταμένη του Τμήματος Β΄

Λυμπεροπούλου Φανή

Δείτε την Τροποποίηση-Προσθήκη Ιατροπαιδαγωγικού του Υπουργείου Υγείας

___________________

Ο Πίνακας των Ιατροπαιδαγωγικών Κέντρων

Δείτε τον Επικαιροποιημένο Πίνακα Ιατροπαιδαγωγικών Κέντρων, μονάδων του Υπουργείου Υγείας, τον οποίο απέστειλε στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στις Σχολικές μονάδες της χώρας, η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Ο επικαιροποιημένος Πίνακας των μονάδων του Υπουργείου Υγείας, για το 2019, αναφέρεται σε Ιατροπαιδαγωγικά Κέντρα, τα οποία εκδίδουν Πιστοποιητικά ύστερα από διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών. Ο Πίνακας απεστάλη στις Διευθύνσεις από το ΥΠΑΙΘ, όπως διαβιβάστηκε σ αυτό από το Υπουργείο Υγείας.

Δείτε σχετικά

Ιατροπαιδαγωγικά Κέντρα: Eπικαιροποιημένος Πίνακας 2019

Δείτε επίσης

Διευκρινήσεις για λειτουργία ΚΕΣΥ: Αναστολή φυσικής παρουσίας μαθητών
Προσβάσιμες οδηγίες για κορονοϊό για άτομα με αναπηρία
Προκήρυξη πρόσληψης επικουρικού προσωπικού για ανάγκες αντιμετώπισης κορονοϊού | ΦΕΚ
Ευπαθείς ομάδες: Ποιες είναι-Επιστολή ΕΣΑμεΑ στον Πρωθυπουργό για προστασία από κορονοϊό
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση