“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πίνακας Μεταθέσεων ΠΔΕ Αττικής για ΕΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πίνακας Μεταθέσεων ΠΔΕ Αττικής για το ΕΕΠ: Δυνατότητα υποβολής ένστασης στα γραφεία της ΠΔΕ,  Αν. Τσόχα 15-17, Αμπελόκηποι, Αθήνα, από 18/07/2019, ημέρα Πέμπτη, έως και 19/07/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ..

Πίνακας Μεταθέσεων ΠΔΕ Αττικής για το ΕΕΠ

Τον Προσωρινό Πίνακας αιτουμένων μελών ΕΕΠ για μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ για το σχολικό έτος 2018-19, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Αττικής.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΠΔΕ τα μέλη ΕΕΠ έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης στα γραφεία της ΠΔΕ,  Αν. Τσόχα 15-17, Αμπελόκηποι, Αθήνα, από 18/07/2019, ημέρα Πέμπτη, έως και 19/07/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ..

Εκ παραδρομής η λέξη “ΣΜΕΑΕ” στο Δελτίο Τύπου της ΠΔΕ

Να επισημάνουμε πως στο κάτωθεν Δελτίο Τύπου της ΠΔΕ Αττικής αναφέρεται στο τίτλο και η λέξη “ΣΜΕΑΕ”, η οποία εκ παραδρομής τοποθετήθηκε, καθότι ο Πίνακας της ΠΔΕ αφορά μόνον σε μέλη ΕΕΠ που υπηρετούν σε ΚΕΣΥ.

Δείτε το Δελτίο Τύπου

ΑΘΗΝΑ 17-07-2019

Προσωρινός Πίνακας αιτουμένων μελών ΕΕΠ για μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ για το σχολικό έτος 2018-19

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί προσωρινός πίνακας κατά κλάδο με το ονοματεπώνυμο των αιτουμένων μελών ΕΕΠ,

καθώς και τις μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους, προς ενημέρωση των αιτούντων, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 92519/Ε4/7-6-2019 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ με θέμα: ‘’Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π. )και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ για το σχολικό έτος 2018-19’’.

Τα ανωτέρω μέλη Ε.Ε.Π. έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης στα γραφεία μας, Αν. Τσόχα 15-17, Αμπελόκηποι, Αθήνα

από 18/07/2019, ημέρα Πέμπτη, έως και 19/07/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ..

Δείτε τον Προσωρινό Πίνακα

_________________________________________

Δείτε επίσης

Χρονοδιάγραμμα Μεταθέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επίσπευση διαδικασιών | Εγγραφο Υπουργού

Κοινοποιούμε έγγραφο με καταληκτικές ημερομηνίες και οδηγίες για τη διαδικασία ολοκλήρωσης των Μεταθέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Το έγγραφο απέστειλε η Υπουργος Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) της χώρας.

Απαραιτητο το χρονοδιάγραμμα για να προχωρήσει η διαδικασία των διορισμών

Το χρονοδιάγραμμα είναι πιεστικό, όμως αυτό κρίνεται απαραίτητο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση των μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή.

Συνεδρίαση ΚΥΣΕΕΠ για τις Μεταθέσεις ΕΕΠ κι ΕΒΠ

Να ενημερώσουμε πως το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΚΥΣΕΕΠ) θα συνέλθει για την παραγματοποίηση των Μεταθέσεων την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η Εγκύκλιος των Αποσπάσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ για το 2019-20.

Οι καταληκτικές ημερομηνίες που θέτει η Υπουργός Παιδείας είναι οι εννέα (9) κάτωθι:

Καταληκτικές ημερομηνίες της διαδικασίας παραλαβής και ελέγχου των αιτήσεων για τις μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

1ον. Η 17η Ιουλίου 2019, ορίζεται ως ημερομηνία αποστολής των δικαιολογητικών για τους υποψηφίους.

2ον. Πριν την ηλεκτρονική παραλαβή των αιτήσεων, ως τις 22 Ιουλίου 2019,  οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) προβαίνουν σε αυστηρό έλεγχο επ αυτών.

3ον. Ακολούθως αναρτούν προσωρινούς πίνακες κατά κλάδο με το ονοματεπώνυμο των αιτουμένων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, καθώς και τις μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους προς ενημέρωση των αιτούντων.

4ον. Οριστικοί Πίνακες συντάσσονται μέχρι και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019.

5ον. Εως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019, οι Δ/νσεις Εκπ/σης και οι ΠΔΕ θα έχουν τη δυνατότητα να διορθώνουν στοιχεία στο e-data.

6ον. Η οριστική παραλαβή όλων των αιτήσεων στο σύστημα θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τότε.

7ον. Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26/7/2019 θα πρέπει να γίνει από τις ΠΔΕ, η αποστολή των ψηφιοποιημένων δικαιολογητικών, που αφορούν στις αιτήσεις των ΕΕΠ-ΕΒΠ για ένταξη σε ειδική κατηγορία μετάθεσης ή αμφισβητούμενων προς το Αυτοτελές Τμήμα.

8ον. Ενστάσεις θα εξετασθούν από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. μόνον εφόσον αυτές υποβληθούν εντός 5ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της απόφασης των Mεταθέσεων.

9ον. Αν δεν συμβεί αυτό οι Eνστάσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Δείτε το έγγραφο

Δείτε ακόμη:

Χρονοδιάγραμμα Μεταθέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επίσπευση διαδικασιών | Εγγραφο Υπουργού

Κεραμέως στον ΑΝΤ1: Μέλημα μας η ολοκλήρωση της Προκήρυξης ΕΑΕ, σας διαβεβαιώ πως δεν είναι εύκολο

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση