Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πίνακας υποψηφίων Μετάθεσης ΕΕΠ – ΕΒΠ της Δ/νσης ΠΕ Πειραιά και ΔΕ Β Αθήνας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πίνακας υποψηφίων Μετάθεσης ΕΕΠ και ΕΒΠ από την Δ/νση ΠΕ Πειραιά και Δ/νση ΔΕ Β Αθήνας – Μονάδες Μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους.

Πίνακας υποψηφίων Μετάθεσης ΕΕΠ – ΕΒΠ της Δ/νσης ΠΕ Πειραιά

Η Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά, σύμφωνα με τα οριζόμενα , ανακοινώνει:

  • Τον πίνακα των αιτουμένων μετάθεση μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. κατά κλάδο και
  • Τις μονάδες Μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους.

προκειμένου να πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι όλα τα στοιχεία της αίτησης μετάθεσής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι, σε περίπτωση που διαπιστώσουν τυχόν παραλείψεις ή λάθη στην αναγραφή των στοιχείων τους, υποβάλουν σχετική ένσταση:

στη Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά, από σήμερα 22‐7‐2019 έως την Πέμπτη 25‐7‐2019.

Για την ανακοίνωση  εδώ

Για τον Πίνακα  εδώ

_________________________________________

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β Αθήνας

Ανακοινώνεται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Β Αθήνας ότι έχει αναρτηθεί σύμφωνα με την εγκύκλιο 92519/Ε4/7-6-2019 του ΥΠΠΕΘ με θέμα «Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε και Κ.Ε.Σ.Υ. για το σχολικό έτος 2018-2019»

προσωρινός πίνακας κατά κλάδο  των αιτουμένων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ  με το ονοματεπώνυμο καθώς και τις μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους για ενημέρωσή τους.

Για τυχόν ενστάσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της  Διεύθυνσης, Μεσογείων 324, Αγία Παρασκευή έως τη Δευτέρα 22/7/2019 στις 14.00.

Δείτε τον Πίνακα

___________________________________

Δείτε επίσης

Πίνακας Μεταθέσεων ΠΔΕ Αττικής για το ΕΕΠ

Τον Προσωρινό Πίνακας αιτουμένων μελών ΕΕΠ για μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ για το σχολικό έτος 2018-19, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Αττικής.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΠΔΕ τα μέλη ΕΕΠ έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης στα γραφεία της ΠΔΕ,  Αν. Τσόχα 15-17, Αμπελόκηποι, Αθήνα, από 18/07/2019, ημέρα Πέμπτη, έως και 19/07/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ..

Εκ παραδρομής η λέξη “ΣΜΕΑΕ” στο Δελτίο Τύπου της ΠΔΕ

Να επισημάνουμε πως στο κάτωθεν Δελτίο Τύπου της ΠΔΕ Αττικής αναφέρεται στο τίτλο και η λέξη “ΣΜΕΑΕ”, η οποία εκ παραδρομής τοποθετήθηκε, καθότι ο Πίνακας της ΠΔΕ αφορά μόνον σε μέλη ΕΕΠ που υπηρετούν σε ΚΕΣΥ.

Δείτε το Δελτίο Τύπου

ΑΘΗΝΑ 17-07-2019

Προσωρινός Πίνακας αιτουμένων μελών ΕΕΠ για μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ για το σχολικό έτος 2018-19

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί προσωρινός πίνακας κατά κλάδο με το ονοματεπώνυμο των αιτουμένων μελών ΕΕΠ,

καθώς και τις μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους, προς ενημέρωση των αιτούντων, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 92519/Ε4/7-6-2019 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ με θέμα: ‘’Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π. )και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ για το σχολικό έτος 2018-19’’.

Τα ανωτέρω μέλη Ε.Ε.Π. έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης στα γραφεία μας, Αν. Τσόχα 15-17, Αμπελόκηποι, Αθήνα

από 18/07/2019, ημέρα Πέμπτη, έως και 19/07/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ..

Δείτε τον Προσωρινό Πίνακα

Δείτε ακόμη:

Χρονοδιάγραμμα Μεταθέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επίσπευση διαδικασιών | Εγγραφο Υπουργού

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση