Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πίνακες ΑΣΕΠ-Ειδική Αγωγή: Εφικτός στόχος μέσα Αυγούστου να έχουμε Προσωρινούς κατά τον Πρόεδρο ΑΣΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πίνακες ΑΣΕΠ-Ειδική Αγωγή: Εφικτός ο στόχος μέσα Αυγούστου να έχουμε Προσωρινούς κατά τον Πρόεδρο ΑΣΕΠ-Σήμερα αποστέλλονται από το ΥΠΑΙΘ οι ηλεκτρονικοί φάκελοι 2 Προκηρύξεων-Εως Παρασκευή θα έχει αποσταλεί το σύνολο-Περί τα Χριστούγεννα οι Οριστικοί Πίνακες.

Πίνακες ΑΣΕΠ-Ειδική Αγωγή

Στον ραδιοσταθμό ΕΛΛΑΔΑ FM 94,3 φιλοξενήθηκε, σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) κος Αθανάσιος Παπαϊωάννου.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ απάντησε, μεταξύ άλλων, σε ερωτήσεις που αφορούσαν στις Προκηρύξεις ΑΣΕΠ για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) και τον χρόνο περάτωσης των διαδικασιών σύστασης Προσωρινών Αξιολογικών Πινάκων υποψηφίων εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Εφικτός ο στόχος να υπάρξουν Προσωρινοί Πίνακες περί τα μέσα Αυγούστου, δήλωσε ο κος Παπαϊωάννου, συμπληρώνοντας πως θα είναι ευτυχής αν έχει περατωθεί η διαδικασία περί τις 10 Αυγούστου, χωρίς όμως να είναι σίγουρος, διότι δεν μιλάει καθησυχαστικά ως πολιτικός, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Θα καταβληθεί πάντως κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι αναπληρωτές να είναι τέλη Αυγούστου στις θέσεις τους ανέφερε, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να γίνει καλή και προσεκτική δουλειά αναφορικά με τον μεγάλο αριθμό των 80.000 υποψηφίων, ώστε τα Χριστούγεννα (Σ.Σ. όπου πιθανώς να έχουν εκδοθεί οι Οριστικοί Πίνακες) να μην έχουμε στρεβλώσεις με άλλους αναπληρωτές στη θέση των προσληφθέντων).

Επιπροσθέντως ο Πρόεδρος ανέφερε σε σχέση με τον Προγραμματισμό του ΑΣΕΠ πως σήμερα θα αρχίσει η αποστολή των ηλεκτρονικών φακέλων των 2 πρώτων Προκηρύξεων από το Υπουργείο Παιδείας – εδώ ανέφερε την επικοινωνία που είχε με τον Γ.Γ ΥΠΑΙΘ κο Α. Κόπτση –  και έως την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 θα πρέπει να έχει αποσταλεί το σύνολο των φακέλων όλων των Προκηρύξεων ΕΑΕ.

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρατείνεται έως και την Παρασκευή 08.07.2022 η μη διαθεσιμότητα των φακέλων των χρηστών για προεπισκόπηση των στοιχείων τους για όλες τις καρτέλες. Κι αυτό γίνεται προκειμένου να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων στο πλαίσιο των Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ.

Δείτε αναλυτικά εδώ

Δείτε επίσης

Πρόεδρος ΑΣΕΠ για πίνακες ειδικής αγωγής: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη φτάσουμε στο τέλος Αυγούστου 

Πρόεδρος ΑΣΕΠ-Πίνακες: Η εμπλοκή του ΑΣΕΠ αναμένεται ξανά τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου 

ΑΣΕΠ-Κατάρτιση Πινάκων Ειδικής Αγωγής: Σχετικά με το χρονοβόρο της διαδικασίας-Απάντηση στη Βουλή 

Δείτε επίσης

Κεραμέως-ανακοίνωση κατανομής: Είμαστε πολύ κοντά και εντός χρονοδιαγράμματος-Τι είπε για τους νέους Πίνακες ΕΑΕ 

Ρύθμιση για την παιδαγωγική επάρκεια από το Υπ. Παιδείας-Αλλάζει το καθεστώς απόκτησης 

Το Υπ. Παιδείας συγκρότησε συνεργεία υπερωριακής απασχόλησης για τους διορισμούς εκπ/κών και ΕΕΠ-ΕΒΠ 

Κόπτσης-κατανομή διορισμών: Η Υπουργός δεν έχει πει ακόμη το τελικό “ok” για κάποιους-Τι είπε για οργανικές θέσεις και ΕΑΕ 

Αποκλεισμός εκπαιδευτικών από τους Πίνακες Ειδικής Αγωγής ΑΣΕΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση