Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πίνακες ΕΒΠ: Αναστάτωση και ανησυχία προκάλεσε η τριπλή δημοσιοποίηση: Δήλωση της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πίνακες ΕΒΠ: Αναστάτωση και ανησυχία προκάλεσε η τριπλή δημοσιοποίηση-Δήλωση της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου-Ζητά να διορθωθούν τα λάθη των υποψηφίων.

Πίνακες ΕΒΠ

Σε δήλωση προέβη η Βουλευτή Α` Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κου Κατερίνα Νοτοπούλου αναφορικά με την αναστάτωση και την ανησυχία που προκάλεσε στα υποψήφια μέλη Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για τους μόνιμους διορισμούς και για τις προσλήψεις των Αναπληρωτών, η δημοσιοποίηση των Προσωρινών Αξιολογικών Πινάκων από το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:
  • Οι εν λόγω Πίνακες έχουν δημοσιοποιηθεί για τρίτη συνεχή φορά διορθωμένοι, οι οποίοι όμως σύμφωνα με υποψηφίους και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι περιλαμβάνουν τα σωστά στοιχεία.
  • Σε κάθε νέα έκδοση αλλάζει και η σειρά κατάταξης με αποτέλεσμα να δημιουργείται ανασφάλεια και ανησυχία στους υποψηφίους.
  • Προκαλεί μεγάλη εντύπωση η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το ιδιαίτερα κρίσιμο και σημαντικό θέμα των διαδικασιών διορισμών.

Τέλος η κα Νοτοπούλου ζητά να δοθεί η ευκαιρία στους ελάχιστους υποψήφιους που έχουν καταθέσει εκ παραδρομής ελλιπή στοιχεία με τις αιτήσεις τους να τα διορθώσουν.

Ακολουθεί η Δήλωση της Βουλευτή Α` Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κ. Νοτοπούλου

Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία προκαλεί στις τάξεις των υποψηφίων που περιλαμβάνονται στους πίνακες του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, για τους μόνιμους διορισμούς και για τις προσλήψεις των Αναπληρωτών, η δημοσιοποίηση των πινάκων από το ΑΣΕΠ .

Ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί για τρίτη συνεχή φορά οι πίνακες διορθωμένοι, οι οποίοι όμως σύμφωνα με υποψηφίους και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι περιλαμβάνουν τα σωστά στοιχεία.

Σε κάθε νέα έκδοση αλλάζει και η σειρά κατάταξης με αποτέλεσμα να δημιουργείται ανασφάλεια και ανησυχία στους υποψηφίους.

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το ιδιαίτερα κρίσιμο και σημαντικό θέμα των διαδικασιών διορισμών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ο θεσμός του ΑΣΕΠ αναγνωρίζεται για την αξιοπιστία και το κύρος του και χαίρει της  εμπιστοσύνης των πολιτών.

Ελπίζουμε ότι άμεσα θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη.

Εκτός όμως από αυτό, θεωρούμε αυτονόητο ότι θα δοθεί η ευκαιρία στους ελάχιστους υποψήφιους που έχουν καταθέσει εκ παραδρομής ελλιπή στοιχεία με τις αιτήσεις τους, να τα διορθώσουν, ούτως ώστε να καταταγούν στους πίνακες στη θέση που δικαιούνται.

Δείτε επίσης

Νέα ορθή επανάληψη Προσωρινού Πίνακα ΕΒΠ από το ΑΣΕΠ: Ενστάσεις από 21.07 έως 02.08.2022 

Διαμαρτυρίες για προσωρινό πίνακα ΕΒΠ 1ΕΑ/2022: Βρέθηκε το πιθανό λάθος;-Επιστολές διαμαρτυρίας-Ποσοστά απορριπτέων 

Πρόεδρος ΑΣΕΠ-Πίνακες ειδικής: Δεσμεύομαι πως θα κάνουμε ότι μπορούμε-Χρειάζεται πιο απλή νομοθεσία 

Πίνακες ΑΣΕΠ-Ειδική Αγωγή: Εφικτός στόχος μέσα Αυγούστου να έχουμε Προσωρινούς κατά τον Πρόεδρο ΑΣΕΠ 

Αποκλεισμός εκπαιδευτικών από τους Πίνακες Ειδικής Αγωγής ΑΣΕΠ

Κατανομή μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022 κατά κλάδo, ειδικότητα ή ειδίκευση 

Οργανικά κενά σχολείων-ΚΕΔΑΣΥ εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ πριν τους διορισμούς 

ΔΟΑΤΑΠ: Διαδικασία αναγνώρισης πτυχίων-Περιπτώσεις κατάργησης ατομικής αίτησης-Νόμος 4957/2022

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση